Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:30

17.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dvořiště dvakrát vedlo, pak ale zabraly Vodňany. Přitom pro nás domácí nebyli rovným soupeřem, mrzí kouče po porážce


Branky


32

Jak zápas hodnotili zástupci obou táborů?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Vodňany
Tomáš Vokatý (hráč): Minulý zápas Dvořiště dalo pět gólů Zlatce a my dostali v Kaplici. Mentálně jsme do toho zapasu šly oba týmy úplně jinak. Navíc když nemůžete postavit nejsilnější možnou sestavu, prostě to tu taktiku, jak k zápasu přistoupit, změní. My šli do zápasu bránit a neinkasovat. Klasicky jsme tedy hned v první minutě dostali na 0:1. To nás nepoložilo, my plnili pokyny trenera, díky nim jsme věděli, co delat. Dopředu jsme silný a přirozený. Vyrovnávací gól na 1:1 byla dobrá akce a mou zkušeností jsem vedel, ze Míra (Jirkal) je silnej na stranách a je těžký mu dát gól, mířil jsem střelu mezi nohy a bylo vyrovnáno. Takticky jsme nechavali hosty hrát a neumožňovat jim hru, kterou ovládají opravdu dobře. Kvalitou nám dali gól do poločasu na 1:2 a my na tom nebyli dobře. Taktika ale byla jasná, ta nám vlastně zápas vyhrála. Standardkou jsme vyrovnali, ta byla fantastická, kdy Volmuťák nasel Milana a ten zkušeně vracel na protější tyč a Saša nekompromisně vsítil vyrovnávací gól. Dvořiště nás opticky mlelo, protože my byli v bloku, ale s tím jsme počítali. Naštěstí se nám povedl jeste jeden protiútok a Bínič střelou o tyč dal na konečných 3:2. Výhra pro nás fantastická, je to práce trenéra a díky plnění jeho pokynů jsme vyhráli.

FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Do Vodňan jsme jeli pro body. Bohužel nevezeme nic. Zápas začal pro nás výborně. Hned v první minutě si Tesař pohrál s domácím bekem, přihrál Urazilovi a ten se nemýlil. Vůbec to nevypadalo, že by domácí měli být rovným soupeřem. A troufnu si říct, že nebyl. Zápas jsme si prohráli sami. Jenom sami, když jsme vlastně všechny góly domacím nabídli. Jirkal prakticky nic neřešil a lovil 3x z brány. Když si vybavím tak vlastně sebral jeden centr a kdyby mu kluci nenahráli,tak se nepotká s míčem. Bohužel je to pro něj krutý. Fotbal se hraje na góly. Měli jsme šancí hodně ,domácí jsme prakticky drželi na svojí půlce a oni se jen vysvobodili nákupem,ale bohužel nám to tam nepadalo. Chybělo i štěstí ,nějaký jiný odraz. Zápas prostě o smůle. Klukům můžu jen vyčíst chyby při gólu. Jinak prakticky nic. Snažili se, makali. Bohužel to tam nespadlo. Jen Urazil mohl skóroval minimálně 4x,Tesař tam měl průniky,Kouba orazítkoval břevno. Prostě branka domácích zakletá. Dostali jsme výsledkovou facku. Ale je třeba jet dál. Zvednout hlavy a v sobotu udělat domacim fandům radost.



Sestavy


FK Vodňany
J. Budín [-] - S. Kubeš [-] , M. Brož [-] , V. Protsiuk [-] , A. Iljushkin [-] , K. Kukla [-] , T. Vokatý [-] , F. Bína [-] (78. O. Bielkov [-] ) , J. Volmut [-] , A. Hrynevich [-] , A. Trejbal [-]

FK Dolní Dvořiště
M. Jirkal [-] - L. Jansa [-] , M. Urazil [-] , M. Rozhoň [-] , J. Kubík [-] (64. F. Kouba [-] ) , M. Tesař [-] , Š. Štifter [-] , V. Aibl [-] , P. Fical [-] , D. Kuzma [-] , P. Pecha [-] (77. R. Tíchý [-] )

ŽK: 40. A. Trejbal , 41. M. Brož - 90. M. Urazil .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: Průchová Nikola - KOVAŘÍK Zdeněk, OVČÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

redakce fotbalunas.cz

Expert: Šimon Stifter
Tip experta: výhra hostů

Pro nás jeden z nejtěžších možných soupeřů, protože pokud si dobře vzpomínám, tak jsme ze tří vzájemných zápasů 3x prohráli. I přesto ale pojedeme do Vodňan s tím, abychom navázali na dobrý výsledky z předchozích kol a chceme si odvézt 3 body. Výsledek tipovat nebudu, abych to nezakřikl, ale doufám v naší výhru.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Ve Vodňanech se těžko vyhrává a bude tomu tak i v tomto utkání. Domácí vyhrají.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza