0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:00

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhenice vezou všechny body z Mladého


Branky


17

Lhenice zajížděly na hřiště Mladého, kde je nečekal lehký zápas. To se potvrdilo. Favorit, ale vše zvládl a veze všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Mladém se nehrál nijak záživný fotbal. Největší šanci hostí v prvním poločase nedal Jakub Máčl. Domácí tým hrozil především z rohů a standardních situací. Nakonec rozhodl Jakub Růžička ml., který placírkou z voleje uklidil míč do branky po dobře zahraním rohovém kopu.  

Lhenice tak vedou soutěž s náskokem deseti bodů a jen absolutní kolaps by je připravil o postup do I.A. třídy. Mladé se propadlo na předposlení místo. 



Ohlasy k zápasu



SK Lhenice
Ivo Čech (trenér): I druhé soutěžní utkání jsme výsledkově zvládli za tři body, ale vítězství se nerodilo vůbec lehce. V hezkém areálu v Mladém se nehrál v prvním poločase nijak oslnivý fotbal, byla tam spousta nepřesností a individuálních chyb z obou stran, některé i díky terénu. My se sice snažili, ale souvislejší tlak jsme si nevytvořili, náznaky šancí byly, naši asi největší měl v samém závěru první půle při samostatném nájezdu a kličce brankáři Kuba Máčl. Domácí hrozili z velmi dobře zahrávaných standardních situací, po nichž jsme měli dvakrát i štěstí. Ve druhém dějství jsme domácí nepustili k ničemu, snad až na dva závary v úplném závěru při snaze vyrovnat. Z naší strany bylo situací na útočné polovině mnohem více, škoda že jsme je nevyřešili gólově dříve, mohlo to být klidnější. Chyběl nám v koncovce větší klid i kvalita a když už to vypadalo na remízu, prosadil se Růžička ml. po rohovém kopu. Jsem rád, že jsme zápas zvládli i zdravotně a nepřibyl k absentujícímu Prennerovi nikdo další. Žádný zápas nebude jednoduchý, ani ten následující s Chvalšinami, které patří do horní poloviny tabulky a navíc jim máme co vracet, na podzim jsme tam nezískali ani bod. Věřím, že se připravíme co nejlépe a navážeme na bodově úspěšný vstup do jara.



Sestavy


SK Mladé
J. Černý [-] - J. Kudlata [-] (83. P. Ira [-] ) , A. Kolář [-] , P. Šimek [-] , J. Janáček [-] - A. Pešek [-] (26. M. Zemek [-] ) , V. Šafrata [-] , R. Kneys [-] , T. Kočvara [-] , M. Blažek [-] - V. Moudrý [-] (70. D. Ludvík [-] )

SK Lhenice
J. Dvořák [-] - D. Kiš [-] , F. Novák [-] , J. Růžička [-] , Z. Jedlička [-] - D. Trojan [-] (89. P. Vincik [-] ) , M. Fišer [-] , I. Štangret [-] , F. Traxler [-] (46. D. Jirkovský [-] ) - J. Máčl [-] (75. J. Růžička [-] ) , M. Janošťák [-] (60. M. Mahák [-] )

ŽK: 50. V. Moudrý , 61. J. Kudlata , 75. T. Kočvara - 50. D. Kiš , 85. Z. Jedlička .
Hráči zápasu: F. Novák , D. Kiš .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Šíma Václav - ŠVEC Hynek, ŠPELINA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Výlet do Mladého bude velmi náročný pro nás si myslím. Ale pojedeme tam s jasným cílem a to vyhrát. Věřím, že se nám zase podaří dát rychlý gól a zápas dovedeme to vítězného konce.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích