0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 13:30

19.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další remíza Loučovic


Branky


20

Přítomní fanoušci fotbalu během sobotního odpoledne na gólovou radost čekali marně. Vyrovnaný duel nabídl gólové příležitosti na obou stranách, přesto ze nerozvlnila síť ani jedné z branek. Chvalšiny se tak po podzimní remíze s Loučovicemi rozešly smírně i v odvetě a na první venkovní gól druhé poloviny sezóny stále čekají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu v nevlídném počasí se znatelnější vážností nastoupilo domácí mužstvo. To si ihned zkraje vytvořilo tlak, jenže s nepřesným zakončením. V tom si Chvalšinští počínali lépe. V běžící třetí minutě pokus Jakuba Decarliho na zařízení sice mířil, Hüttner si však prostor u své pravé tyče pohlídal. A proti místnímu brankáři se hosté neprosadili ani o nedlouho později. Souhra Holase s Decarlim vyslala posledně jmenovaného do pohledné kombinace, jež nabídla centrovaný míč do pokutového území. Tam si jej našel Štěpánek, svým zakončením hlavou ale našel pouze připraveného Hüttnera.

Po neproměněných možnostech se hosté dostali do problémů. Sluka zaváhal s odklizením balónu do bezpečné vzdálenosti od Vosejpky a jeden z loučovických fotbalistů jeho úmysly přečetl, chybu soupeřova zadáka však nepotrestal, jelikož střílel mimo. Přesněji si o pět minut později počínal Šeda. Ten Vosejpku sice zaměstnal, ale na brankáře, jenž zažívá úspěšnou sezónu, si nepřišel.

Největší gólový závan dosavadního průběhu hry na sebe nechal čekat až do závěrečné pasáže úvodního dějství. Dočekal v pokusu zabránit snaze Sokola o postup dopředu trefil míč tak nešikovně, že ten se kutálel do nestřežené části brány. Martin Hüttner i navzdory bolestivému zákroku zvládl zasáhnout a udržel tím bezgólový stav. Změna nenastala ani po následujícím rohovém kopu, kdy prvně letící balon obranný blok Vltavanu nepropustil a nejinak tomu bylo i v těsním závěsu. Weinhard svým přesným cwntrem našel Sluku, avšak jeho hlavička cestovala skrze brankoviště do zámezí.

Po úvodním poločasu bez gólového vyjádření se v tom druhém o prvotní nátlak zasnažili hosté. V dobré pozici pro zakončení se ocitl Fuciman, ale ten své individuální počínání přílišně uspěchal a zkušený brankář Hüttner jej vychytal. Práci měl brzy i Vosejpka na protilehlé straně hřiště. A také on se zasloužil o úspšné zakročení, načež Loučovičtí pohrdli možností dorížky. Míč se po ní totiž nesl výrazně mimo bránu s ležícím gólmanem Sokola.

Při končící odehrané hodině zakládali hosté další nelehce vypracovaný kontr. Štěpánek už postupoval vstříc další nadějné příležitosti, než byl zezadu nedovoleně sražen. Ačkoliv se místo prohřešku nacházelo v dostatečné vzdálenosti od brankoviště, proletěl Weinhardův přímý volný kop jen těsně mimo klec po pravici domácího brankáře.

Mezihra v další pasáži utkání patřila spíše domácím. Šikovní mladíci Vltavanu se efektivně zbavili svých soků a z jejich snah pramenily nadějné situace. Jedna taková skončila po křižné střele v sedmdesáté páté minutě nevýrazně mimo, další donutila hosty k faulu nebezpečně blízko své brány a před Loučovicemi se o pouhé dvě minuty později otevřela dobrá příležitost. Střelu z trestného kopu ovšem zablokovala postavená zeď a s úspěchem se nepotkala ani tvrdá dorážka. Tu do svých rukavic doslova zalepil připravený Vosejpka.

Času už moc nezbývalo a po obrazu dosud odvedené hry se začínal pomalu uzavírat remízový výsledek. Proti tomu mohl být Fuciman. Pět minut před závěrečným hvizdem před ním stála už jediná překážka – prostřelit Hüttnera. Ten ale padl do dráhy střely chvalšinského útočníka a zachránil tak neměnné skóre.

Zdroj: sokol.chvalsiny.cz



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Lukáš Ardó (kapitán): Pro nás velice důležitý zápas, který jsme chtěli vyhrát. Bohužel jsme brali znovu jen bod. Chtěli jsme zopakovat dobrý výkon, který jsme předvedli na podzim ve Chvalšinách, defenzivně jsme ho zvládli dobře, ale naše produktivita je na bodu mrazu, vytvoříme si dostatek gólovek i dobrých předfinálních akcí, ale nedostaneme míč do branky.

TJ Sokol Chvalšiny
Imrich Hrabovský (vedoucí): Už v týdnu jsme dostali zprávu o tom, že Loučovice z důvodu nepříznivého počasí podávaly návrh na přeložení zápasu. Až do soboty jsme si nebyli stoprocentně jisti, zda se utkání odehraje, přestože jsme dostávali informace přímo od Vltavanu o hratelnosti tamního hřiště. Musím uznat, že navzdory povětrnostním vlivům byla hrací plocha úplně v pohodě. Věděli jsme, že domácí tým nehraje vůbec špatně a jeho postavení v tabulce vůbec neodpovídá jeho výkonům. V Loučkách hrají šikovní mladí hráči i kluci, se kterými se střetáváme již léta. Chtěli jsme předvést kvalitní výkon a konečně prolomit naší střeleckou smůlu na hřištích soupeřů. Oproti minulému týdnu jsme měli k dispozici užší kádr, na druhou stranu se nám vrátil obranný pilíř Sluka a sám nebyl daleko od toho, aby se uvedl gólem. Šance jsme měli my i Loučovičtí. Abych citoval našeho kapitána Michala Postla, více těch vyloženějších bylo sice na naší straně, plichta je ovšem spravedlivá. Asi se všichni shodneme na faktu, že ač by prohrál kdokoliv, ztráta by byla spíše krutá. Nás zužuje již zmíněná venkovní potence, kdy jsme již tři utkání nevstřelili gól, Vltavan byl naopak lapen do remízové pasti, kdy jej trápí stejný počet zápasů. Věřím a přeji si, že to oba prolomíme. Typické aprílové počasí fotbalu moc nefandilo, i tak se kluci se zápasem poprali statečně. Někteří jej dohráli se šrámy, jiní do něj s nimi už nastupovali. Kredit tentokrát musím dát Radovanu Kaprálovi. Odehrál opravdu skvělý zápas, Roman Vosejpka má na kontě další nulu, která podtrhává jeho dobrou sezónu. Nyní nás čeká domácí dvojzápas. Konkrétně Mladé, respektive rezerva Slavoje a byť to nebudou lehcí soupeři, proti ani jednomu jsme se na podzim neprosadili, věříme v sílu domácího prostředí. Budeme ale potřebovat své fanoušky a jejich podporu.



Sestavy


Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - L. Ardó [-] , O. Šeda [-] , B. Dočekal [-] , B. Bäuml [-] , Z. Chupík [-] , L. Schmid [-] (57. J. Peltán [-] ) , J. Žák [-] , V. Dudla [-] , J. Kališ [-] , D. Chupík [-]

TJ Sokol Chvalšiny
R. Vosejpka [-] - J. Taher [-] (68. V. Decarli [-] ) , M. Babinský [-] (74. M. Sivák [-] ) , R. Kaprál [-] , D. Fuciman [-] , R. Weinhard [-] , M. Štěpánek [-] , P. Sluka [-] , M. Postl [-] , J. Decarli [-] , T. Holas [-]

ŽK: 57. J. Žák .
Hráči zápasu: R. Vosejpka , R. Kaprál .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Klimeš Jiří - RYNEŠ Vladimír, KANZLER Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Miroslav Turek

Expert: Filip Schneider
Tip experta: výhra domácích

Tady tipuji jedničku, kluci z Loučovic si to pohlídají a doma uhraji 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích