3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 13:30

19.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhenice znovu nedaly soupeři šanci


Branky


21

Lhenice přivítaly rezervu Hluboké nad Vltavou a byly jasným favoritem. To se také potvrdilo a vedoucí celek tak opět navýšil své vedneí v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení šel domácí tým po křídelní akci Maháka, jehož pobídku před bránou tečoval Prenner a Martin Fišer měl zblízka lehkou pozici. Na 2.0 přidal Jiří Růžička ml., který potrestal špatnou rozherávku brankáře hostí.  Domácí tým tak v poločase vedl a v klidu si kráčel pro další výhru. Tu potvrdil na konci druhého poločasu Michal Mahák po další chybě v rozehrávce hostujícího týmu. Lhenice tak vyhrály 3:0 a tabulku vedou bezpečně s náskokem patnácti bodů




Ohlasy k zápasu


SK Lhenice
Ivo Čech (trenér): Od loňského října devátý vítězný zápas, z toho šestý bez obdržené branky, skvělá bilance. Opět tedy bereme tři body, ale další pozitiva se mi hledají těžko. Se vší úctou k soupeři, přijel v sestavě, kterou bychom měli přehrát. Opět se ale ukázalo, že s tímhle máme problémy, vedeme o dvě branky a místo toho, abychom si zahráli fotbal, v pohybu, s chutí, tak se utápíme v nepřesnostech, chybách a více s míčem hraje soupeř, který nás za celý zápas nejvíce ohrozil střelou z trestného kopu, kterou výborně chytil brankář Dvořák. Zejména druhý poločas to nebylo od nás nicmoc, diváky jsme v nevlídném sychravém počasí naším výkonem asi moc nepotěšili. Bohužel jsme opět museli již v první půli střídat pro zranění, Kuba Máčl nám bude chybět, je to škoda, na jaře se mu dařilo. Pokud budeme chtít uspět příští víkend v Roudném, budeme muset předvést mnohem lepší výkon.




Sestavy


SK Lhenice
J. Dvořák [-] - D. Kiš [-] , F. Novák [-] , J. Růžička [-] , D. Trojan [-] - Z. Jedlička [-] , P. Prenner [-] (71. I. Štangret [-] ) , M. Fišer [-] , D. Jirkovský [-] - J. Růžička [-] , J. Máčl [-] (31. M. Mahák [-] )

TJ Hluboká nad Vltavou B
L. Hájek [-] (46. J. Pouzar [-] ) - P. Matásek [-] , J. Trnka [-] , J. Suchan [-] , V. Doležal [-] (60. V. Marek [-] ) - T. Kučera [-] , R. Dohnal [-] , D. Novotný [-] , J. Procházka [-] - F. Dohnal [-] , J. Novák [-] -

ŽK: 22. J. Trnka , 74. T. Kučera .
Hráči zápasu: D. Kiš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PÁNEK Milan - HÁŠA Richard, HARVALÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Filip Schneider
Tip experta: výhra domácích

Domácí vyhrají a přiblíží se návratu do 1.A.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích