2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Půlmistr z Bavorova vstoupil do jara vítězstvím nad Bělčicemi


Branky


21

Jihočeský fotbal roztočil svá herní kola i v nižších soutěží, a tak přišla řada i na 1.B třídu skupiny B a půlmistra z Bavorova, který přivítal na svém hřišti bělčický Sokol.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nadvládá domácích

Bavorov vstoupil do jarní části sezony tou správnou nohou. Už od úvodních minut drželi domácí míč více na svých kopačkách a nedlouho na to došlo i na první gólové šance. V té největší se během úvodních minut zjevil ostrostřelec Jakub Varyš, ten však ve své velké příležitosti nechal vyniknout bělčického brankáře Skalu. Vedoucí branky se tak domácí fanoušci dočkali až po půl hodině hry, konkrétně ve 35. minutě. Z hostující šance, která skončila nepřesnou přihrávkou na útočníka Houdu, se domácí dostali do rychlého protiútoku, na jehož konci stál Jiří Funda a kapitán Bavorova poslal svůj tým do vedení.

Dramatický závěr?

Druhý poločas přinesl na hřiště podobný obrázek, jako ten první a Bavorov tak vyhlížel uklidňující druhý gól. Ten se nakonec dostavil v 72. minutě, kdy se domácí prosadili po rohovém kopu Fundy, jehož centr si našel přesnou hlavičkou David Roučka, který do Bavorova zamířil v zimní pauze z mateřských Vodňan. Kdo po druhé brance domácích čekal uklidnění situace na hřišti, tak se ovšem velice šeredně spletl a hra dále nabízela zajímavé momenty. Hosté z Bělčic, kteří dorazili do Bavorova v poměrně mladé sestavě, se v závěrečné čtvrt hodině dostali třikrát do nebezpečného zakončení. Snahy o zvrácení nepříznivého stavu však přinesly v největší příležitosti pouze střelu do břevna.

Bavorov tak vstoupil do jara vítězně, po výsledku 2:0 si upevnil první pozici v tabulce a navíc, díky remíze Střelských Hoštic s Tatranem, navýšil svůj náskok na prvním místě na čtyři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bavorov
FB Sokol Bavorov: Bavorov dnes vstoupil do jarní části sezóny zápasem s Bělčicemi a v utkání měl od začátku navrch. Domácí měli několik nebezpečných situací, žádná z nich ale neskončila gólem. Včetně velké šance Varyše, kterého vychytal gólman Bělčic. Skóre ale následně otevřel Jiří Funda a po poločase Bavorov vedl 1:0. Do druhé půle naskočila naše zimní posila David Roučka, který někdy v 70. minutě strčil hlavu do Fundova centru a hlavou zvýšil na 2:0. Hosté ojediněle zahrozili, jejich největší šance skončila na břevně. Zápas v Bavorově skončil 2:0 a domácí si tak připsali první tři body do tabulky. Děkujeme všem lidem, kteří dnes na hřiště dorazili!

TJ Sokol Bělčice
Luboš Krameš - trenér: Domácí zaslouženě vyhráli a byli v utkání lepší. V prvním poločase nás několikrát podržel Skala, paradoxně ale dostaneme gól z brejku po naší akci. V závěru druhého poločasu jsme měli tři šance, ta největší skončila na břevně. To nic však ale nemění na tom, že domácí zaslouženě berou tři body.



Sestavy


TJ Sokol Bavorov
J. Koutský [-] - R. Oláh [-] (46. D. Roučka [-] ) , M. Färber [-] , J. Varyš [-] , R. Funda [-] , V. Funda [-] (72. Z. Líkař [-] ) , M. Polanský [-] , R. Tomek [-] , J. Funda [-] , D. Šuba [-] , D. Folta [-] (61. B. Begiri [-] )

TJ Sokol Bělčice
T. Skala [-] - J. Houda [-] , M. Fiala [-] (52. J. Vejšický [-] ) , M. Vrbský [-] (46. M. Hevera [-] ) , M. Ráž [-] , A. Ježek [-] , O. Páca [-] (61. V. Dammer [-] ) , M. Hrkel [-] (76. J. Švejda [-] ) , K. Zeman [-] , V. Mach [-] (46. L. Mála [-] ) , J. Křiváček [-]

ŽK: 11. D. Folta , 89. D. Roučka - 49. M. Ráž .
Hráči zápasu: J. Funda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Ryneš Vladimír - JURÁŇ Karel, ŘEHOŘ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Václav Kucul
Tip experta: výhra domácích

Favorit je zde sice jasně daný, ale po zimní pauze se vždy může stát cokoliv. I tak si však myslím, že to kluci zvládnou a vstřelí i dost gólů. Osobně přeji čisté konto Pepovi Koutskému, ale i Bělčice se jednou prosadí. Tipuji 4:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí hrají historickou fázi klubu, kdy mohou nakouknout do A třídy. Na jaře to možná bude složitější a tento zápas zvládnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích