3:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 17:00

19.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj Hoštic s Vacovem vítěze nepoznal


Branky


61. V. Křivanec , 71. Š. Kryštof (vl.) , 85. P. Málek - 18. F. Zitta , 54. A. Jírovec , 66. J. Bubík
25

Střelské Hoštice chtěly na domácím hřišti naplno, proti však stál Vacov, který pomalu nabírá provozních hodnot.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez vítěze!

Úvod utkání zvládli lépe hostující hráči, kteří se zásluhou Filipa Zitty ujali i vedení. Bojovné utkání ponechalo neměnný stav utkání až do závěrečné půl hodiny utkání, do které vstupovali hosté již za stavu 2:0, když se v 54. minutě prosadil Adam Jírovec.

Jiskřičku naděje proc domácí na body však vykřesal o šest minut později Václav Křivanec a o zápletku bylo postaráno. Hosté si sice vzali rychle dvoubrankový náskok zpět, když brankáře Vlka překonal Jiří Bubík, za dalších pět minut si však míč do vlastní sítě srazil vacovský obránce Štěpán Kryštof a boj o body nadále pokračoval. 

Definitivní rozuzlení sobotního příběhu přišlo v 85. minutě. Nebezpečná standardní situace přála Pavlu Málkovi, jehož tečovaný pokus zapadl až za Forejtarova záda a rázem bylo vyrovnáno. Stav 3:3 už nedoznal žádné změny a oba týmy si tak připsaly bod, který mohl mrzet zejména hosty. Vacov totiž dělilo pět minut od vítězství. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střelské Hoštice
Michal Kokrda - kapitán: V domácím prostředí jsme chtěli naplno bodovat. Nečekal nás ovšem jednoduchý soupeř v podání týmu Vacova. Zápas jsme začali aktivně a postupem času přišli i šance. Bohužel jsme si nedokázali poradit s jejich zakončením. A jak už to ve fotbale bývá, když se nedaří na jedné straně spadne to tam na straně druhé. Soupeř se dostal do vedení, které i přes naši snahu uhájil až do poločasu. Ve druhém poločase se diváci rozhodně nenudili a zápas je musel bavit. Soupeř odskočil na 0:2. Svůj hokejový blafák dovedl ke snížení Křivanec. Poté soupeř znovu odskočil na rozdíl dvou branek. Díky vlastnímu gólů hostí jsme se dostali opět do hry. Vyrovnání díky teči Málka při zahrání standardní situace z hranice vápna přišlo chvilku před koncem utkání. Na nic víc už nezbyl čas. Vzhledem k průběhu utkání můžeme být s bodem spokojeni

SK Vacov
Marek Valta - asistent trenéra: Z víkendového zápasu proti Střelským Hošticím mám dosti rozporuplné emoce. Hrál se zajímavý fotbal, protkaný mnoha velkými šancemi na obou stranách. Domácí mohli v první polovině několikrát skórovat. Nás ale podržel skvěle chytající brankář Forejtar. My jsme naopak zúročili naše šance a šli do vedení 3:1. V 71. minutě domácí snížili náš náskok na 3:2 díky vlastní brance Kryštofa. Pak přišel ale závěr utkání, který hrubě ovlivnily chyby hlavního rozhodčího Šímy. Je to taková otřepaná fráze, že “venku rozhodčí nepomůže” a všichni, kdo hrajeme dlouho fotbal, toto známe a tak nějak s tím počítáme. Ale úkolem hlavního sudího je “chránit zdraví hráčů” tím, že bude pískat a trestat surové zákroky. V závěru utkání předvedl domácí hráč Šperl likvidační faul na našeho středního záložníka Roučku. Všem zúčastněným bylo jasné, že je to zákrok na červenou kartu. Jen hlavní arbitr Šíma byl jiného názoru a domácímu hráči udělil…nyní ho doslova cituji: “oranžovou kartu”. Takže bylo zajímavé zjistit, že ve fotbale už existují více než dva druhy karetních trestů….Tento incident předcházela ještě vyrovnávací branka domácích na 3:3, která padla z přímého trestného kopu (po vymyšleném faulu - po zápase dokonce i sám asistent rozhodčího toto uznal), kdy se domácí hráč rozběhl a vrazil vší silou do zdi a míč díky tomu prošel skrze nohy hráčů stojících ve zdi za záda brankáře Forejtara. Poslední kapkou bylo, když hlavní rozhodčí Šíma ukončil zápas v okamžiku, kdy se náš centrovaný míč do vápna odrazil k útočníkovi Mlsovi, který mohl sám před brankářem vstřelit rozhodující branku. Toto jsem viděl jen na zápasu Realu Madrid a pak ve Střelských Hošticích. Je škoda, že snažení obou týmů předvádět hezký fotbal nakonec překazí výkon hlavního arbitra a z utkání se ve výsledku stane fraška.



Sestavy


TJ Sokol Střelské Hoštice
T. Vlk [-] - O. Koudelka [-] (73. K. Fedorov [-] ) , V. Hozman [-] , J. Strnad [-] , D. Šperl [-] - K. Heřman [-] , P. Málek [-] (87. M. Kokrda [-] ) , P. Hlava [-] , V. Dohonyi [-] - V. Křivanec [-] (80. V. Havelec [-] ) , P. Rejšek [-]

SK Vacov
V. Forejtar [-] - K. Procházka [-] - F. Roučka [-] , J. Bubík [-] - F. Zitta [-] - M. Valta [-] , V. Valta [-] , P. Jáchym [-] (82. M. Václavík [-] ) , M. Mls [-] , A. Jírovec [-] , Š. Kryštof [-]

ŽK: 13. K. Heřman , 90. D. Šperl - 8. Š. Kryštof .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Šíma Václav - NOVÁK Roman, ŠEDIVÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Vladimír Marek
Tip experta: remíza

Dříve největší adept na postup, teď se na jaře dost trápí a Vacov se taky zatím moc nepředvedl. Zápas skončí remízou 2:2.

Tip: výhra domácích

Domácí vydřou tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů