1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 15:00

19.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlachovo Březí přetlačilo Stachy, rozhodl Martínek


Branky


25

Nedělní utkání, ve kterém Kozlíci přivítali Stachy, rozhodla jediná branka, kterou vstřelil v 56. střídající žolík Martínek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boj!

Úvod zápasu přinesl, jako v poslední domácím utkání, rychlou příležitost a už po patnácti vteřinách se hnal do zakončení Toncar, jehož pokus však skončil na boční síti. Na tento střelecký pokus se pokusil navázat o pár minut později Adam Novotný, který využil zaváhání obrany. Hosté se však rychle navrátili do svého postavení a míč nakonec, po odpískání útočného faulu, skončil opět na boční síti. Na druhé straně dal o sobě vědět v 18. minutě Daniel Červený. Místo možného zakončení však hostující záložník zvolil pokus o získání pokutového kopu, který sudí Háša prohlédl a nechal hru nadále plynout. Byl to fotbalový boj, který moc střeleckých pokusů nepřinášel a za zmínku tak stojí pouze dalekonosná rána Kužvarta, která ve 42. minutě zaplavala přímo do Šebánkovy náruče.

Žolík!

Druhý poločas přinesl v 50. minutě domácí střídání a do hry se dostal Ladislav Martínek. Martínek na nic nečekal, převzal si v následné akci míč a po minutě na hřišti mohl poslat Kozlíky do vedení. Střelecký pokus však neměl potřebné parametry a tak Šebánek odolal. Hostující brankář zvládl navíc i další pokus domácích v 54. minutě, kdy Adam Novotný těsně nedosáhl na hlavičku Hojdekra a skóre se tak poprvé měnilo až v 56. minutě! Propadnutí hostující obrany přineslo rychlý protiútok, ve kterém Toncar posunul míč právě na Ladislava Martínka, který zachoval klid na svých kopačkách a překonal poprvé v utkání brankáře Šebánka. V závěru utkání mohl náskok navýšit další střídající hráč Kautman, jeho lob však zamířil těsně nad. Poslední šanci utkání si připsali hosté, ani Mánkův pokus však nezamířil do sítě.

Kozlíci tak nakonec porazili Stachy poměrem 1:0 a zůstávají na jaře stále stoprocentní. 



Ohlasy k zápasu


FC Vlachovo Březí
FCVB: Dnes to byl velký boj, který rozhodla jediná branka po chybě hostujícího obránce, který nedokázal zachytit. Hosté si prakticky nic dopředu nevytvořili. Byli jsme o ten jeden gól lepší.

TJ Sokol Stachy
Pavel Mareš - vedoucí mužstva: Fotbalově to nebylo ono ani z jedné strany. Domácí proměnili jednu svoji šanci, vyhráli ale zaslouženě. My si nic dopředu nevytvořili a bylo to v našem podání maximálně na bod, který ovšem nemáme.



Sestavy


FC Vlachovo Březí
J. Kouba [-] - R. Kalčík [-] , M. Hojdekr [-] , M. Kukla [-] , F. Daniel [-] , M. Novotný [-] (66. V. Kautman [-] ) , J. Toncar [-] (83. R. Mráz [-] ) , Š. Kužvart [-] , J. Lukeš [-] (50. L. Martínek [-] ) , A. Novotný [-] , J. Bízek [-]

TJ Sokol Stachy
R. Šebánek [-] - P. Záleský [-] , L. Hovorka [-] , J. Mánek [-] , V. Lukeš [-] (62. P. Foltýn [-] ) , J. Kadlec [-] , D. Červený [-] , M. Šíp [-] , A. Lutovský [-] , J. Řezník [-] , T. Fleišer [-]

ŽK: 42. M. Hojdekr , 69. M. Kukla - 22. D. Červený , 37. M. Šíp , 42. T. Fleišer .
Hráči zápasu: L. Martínek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HÁŠA Richard - PÁNEK Milan, HARVALÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Vladimír Marek
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou zatím stoprocentní, ale Stachy na jaře jsou těžkým soupeřem. Přesto věřím v těsné vítězství Kozlíků 2:1.

Tip: remíza

Hosté rozjeli cestu vzhůru tabulkou a ve Březí urvou bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích