E. Moll 44.
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 11:00

23.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský duel pro Bosonohy


Branky


9

Svratka v duelu spodních týmu tabulky přivítala Bosonohy. Oba týmy mají po devatenácti bodech, takže výhra znamená lehké odskočení od posledních míst tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Svratka Brno
David Kříž (trenér): Důležité utkání se nám vůbec nevydařilo. Prospali jsme úvodních dvacet minut, kdy jsme vůbec nedostupovali soupeře, zaostávali jsme hlavně v pohybu. Pak jsme se do zápasu dostali, vyrovnali a měli šance na vedení. Bohužel zůstaly neproměněné a soupeř potrestal chybu v naší rozehrávce.

FK SK Bosonohy
Jan Šíma (trenér): Utkání jsme začali čtyřmi velkými šancemi a soupeř měl jednu. 1:0 po rozehraném autu a krásné střele Táborského, Svratka vyrovnala ve 43. minutě z rohu. Druhá půle byla pod územní převahou Svratky a ze stopera se posunul do útoku Kroupa a to nám kupodivu pomohlo, protože obrana už nebyla tak pevná a z třetí velké šance Outrata rozhodl o naši výhře. Zbytek zápasu už jsme zvládli a udrželi výhru.



Sestavy


FC Svratka Brno
M. Doležal [-] - M. Bednář [-] , P. Preis [-] , E. Moll [-] (66. J. Janík [-] ) , M. Tkach [-] (46. T. Cebák [-] ) , I. Gabriel [-] , V. Malishevskyy [-] (70. J. Morávek [-] ) , K. Kroupa [-] , F. Kříž [-] , F. Svensson [-] (79. D. Řezník [-] ) , V. Chasák [-]

FK SK Bosonohy
M. Oros [-] - D. Presl [-] (93. P. Moučka [-] ) , S. Lerch [-] , K. Konečný [-] , Š. Pelán [-] , P. Outrata [-] , P. Táborský [-] (55. D. Varga [-] ) , O. Osladil [-] , M. Tofl [-] , T. Lukšija [-] , P. Čoupek [-] (6. P. Dohnal [-] )

Počet diváků: 161. Rozhodčí: Kučera Josef - LAZAR Martin, RODINGER Hynek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Petr Florián

Expert: Tomáš Bělehrádek
Tip experta: remíza

Na rozměrově menším hřišti na Svratce ve velmi důležitém utkání očekávám remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích