2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 16:30

23.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rousínov přetlačil Krumvíř a po pětí zápasech zvítězil - FOTO


Branky


9

Minulý týden doma Rousínov remizoval s Bystrcí, další týden už doma zůstaly všechny body. Po dvou rychlých brankách v úvodu utkání se domácí „uklidnili“ a celý zápas měli pod kontrolou. Domácí diváci se tak konečně dočkali bodů a také výkonu, na který byli od hráčů Tatranu zvyklí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


Tatran Rousínov
Martin Kříž (hráč): Na domácím hřišti jsme si chtěli připsat 3 body a hlavně navázat na 2 zápasy bez porážky. Vstup do utkaní se nám povedl gólem a další díky chybě soupeře. Tím z nás spadl nějaký tlak a hrálo se nám dobře. V druhém poločase přišlo vyloučení soupeře a to utlumilo další šance Krumvíře. Ve středu budeme chtít navázat na vítězství a posbírat všechny tři body

Sokol Krumvíř
Radek Toman (trenér): Před začátkem utkání jsme z různých důvodů museli na poslední chvíli změnit sestavu. Do zápasu jsme vstoupili poměrně dobře, ale bohužel jsme udělali obrovské individuální chyby, které soupeř nemilosrdně potrestal. Poté jsme se snažili nepříznivý výsledek zvrátit, ale nepodařilo se nám proměnit tutovku na kontaktní gól. Ve druhém poločase jsme si to zkomplikovali ještě vyloučením. Sice jsme se i v deseti nevzdali, bojovali jsme, ale kvalitu na zvrat jsme neměli. Domácí naopak ještě nevyužili další svoje šance při naší hře vabank.



Sestavy


Tatran Rousínov
D. Kopřiva [-] - M. Zbořil [-] (92. M. Pavlík [-] ) , M. Rozehnal [-] , M. Mikeš [-] (92. J. Svoboda [-] ) , P. Imramovský [-] , J. Pešta [-] , L. Obruča [-] , R. Kubáč [-] , P. Líznar [-] , M. Kříž [-] , M. Handlíř [-] (83. R. Jašek [-] )

Sokol Krumvíř
O. Petráš [-] - L. Košulič [-] , J. Borovička [-] , L. Kobylka [-] - O. Přichystal [-] , R. Němeček [-] , M. Riedl [-] , T. Chráscina [-] , M. Pařízek [-] - T. Ondroušek [-] (83. T. Jungwirth [-] ) , D. Havlín [-]

ŽK: 79. M. Mikeš , 85. J. Pešta - 91. M. Pařízek . ČK: 59. L. Košulič .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: WENCL Jakub - KRBŮŠEK Radim, KLEPÁČEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Petr Florián

Expert: Tomáš Bělehrádek
Tip experta: výhra domácích

Rousínov zatím na jaře není v ideální formě, doma je ale silným soupeřem pro každého. Věřím, že zvítězí.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích