0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 16:30

23.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystrc s Rajradicemi bez branek


Branky


9

Domácí hráči už nepoznali hořkost poražky čtyři utkání v řadě a jednoduchý los to určitě nebyl, navíc porazili i lídra soutěže. Naopak Rajhradice se poslední zápasy výsledkově trápí a chtějí co nejdříve zpět na vítěznou vlnu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Dosta Bystrc-Kníničky
Vojtěch Kocman (hráč): Zápas, ve kterém jsme sice prodloužili naši sérii bez porážky na 5 zápasů a udrželi nulu vzadu, ale s bezbrankovou remízou rozhodně nemůžeme být spokojeni. V průběhu utkání jsme se dostali do tří jasných tutovek a několika dalších velmi dobrých šancí, ovšem nevyužili jsme ani jednu jedinou.

TJ Rajhradice
Jan Doležel (hráč): Po dvou prohrách bylo naším úkolem jednoznačně bodovat. Utkání v Bystrci bylo hodně o bojovnosti, domácí na svém hřišti moc gólů nedostávají a to se opět potvrdilo. Šance byly na obou stranách, nás v koncovce podržel skvěle chytající brankář Julínek, tudíž asi zaslouženě odvážíme bod. Teď nás čekají tři domácí utkání a vzhledem k tomu, že se spodek tabulky vyrovnal a my se už nemáme za co schovávat, tak je potřeba zabrat a urvat i nějaké vítězství!



Sestavy


FC Dosta Bystrc-Kníničky
M. Nahodil [-] - A. Stasiuk [-] (52. P. Pokorný [-] ) , O. Hilscher [-] , J. Urban [-] , J. Solanský [-] , J. Koutný [-] (46. M. Kratochvíl [-] ) , M. Hába [-] , O. Pelc [-] , V. Kocman [-] , L. Hansl [-] , M. Ryšavý [-] (69. J. Pavlík [-] )

TJ Rajhradice
P. Julínek [-] - T. Kouřil [-] , Š. Špaček [-] (68. A. Řezníček [-] ) , V. Kamenský [-] , J. Doležel [-] , A. Sedlák [-] , D. Galia [-] (60. T. Vavera [-] ) , M. Urbánek [-] , r. chalabala [-] , Z. Michalec [-] , J. Svoboda [-]

ŽK: 32. A. Stasiuk , 45. V. Kocman , 57. J. Urban - 53. D. Galia , 58. Z. Michalec , 58. r. chalabala , 74. A. Řezníček , 89. M. Urbánek .
Počet diváků: 168. Rozhodčí: SMUTNÝ Jan - MUSIL Lukáš, ŠENKÝŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Petr Florián

Expert: Tomáš Bělehrádek
Tip experta: výhra domácích

I zde očekávám výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích