1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 16:30

23.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lednice těsně prohrála v Kuřimi


Branky


9

V dobré formě hrající Lednice zavítala do Kuřimi, souboj prvního s posledním byl však hodně vyrovnaný a hosté potvrdili vzestup formy. Bohužel na favorita to nakonec nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Utkání se odehrálo na velmi dobrém terénu v Čebíně. Před zápasem a v půli správce hřiště pokropil, což přispělo ke kvalitě hry. V první půli jsme hráli sympaticky, jak to hodnotili místní fanoušci, ale s respektem. Domácí se ujali vedení po naší hloupé chybě v rozehrávce ve 20. minutě, kdy se prosadil Šťastný. Jinak hra byla vyrovnaná, ale my jsme velmi jisteho domácího brankáře Losťáka vážněji neohrozili. Před koncem poločasu po faulu Jury Brovčenka zahrávali domácí pokutový kop, ale Lukáš Prokop penaltu bravurně chytil.

Do druhé půle naše mužstvo vstoupilo aktivně a na aktivní hře se nic nezměnilo ani vynucenými střídání Jury Brovčenka a Ondry Hlavňovského. Domácí znervózněli a naše mužstvo se dostávalo do velmi nadějných akcí, které ale vesměs končily buď skvělými zákroky domácího stopera Bárty a nebo nepřesnými přihrávkami. Největší šanci neproměnil Nikola Klimovič. Domácí se do poslední chvíle třásli o výsledek. Ve druhé půli jsme byli lepším týmem a utkání by více slušela remíza. Ale takový je fotbal. Velmi dobrý výkon dnes podalo celé mužstvo, vyzvednout je potřeba ale výborný výkon Tomáše Horčičky. Snad na dnešní výkon navážeme ve středu proti Baníku Ratíškovice a v sobotu proti Dostě Bystrc. Obě domácí utkání odehrajeme opět v Přítlukach.

REPORT: TJ Moravan Lednice


Ohlasy k zápasu


FC Kuřim
Libor Kučera (trenér): Vítězství, které se nerodilo lehko. Prvních dvacet minut jsme slušně kombinovali a hráli převážně na soupeřově půlce. Vyústěním byl gól Šťastného. Rozhodujícím faktorem byla naše neproměněná penalta chvíli po prvním gólu. Nás to trochu srazilo a soupeře to nakoplo. V ten moment jsme ztratili dominanci a hra se až do konce utkání vyrovnala. Vytratila se lehkost a bylo to spíše bojovné utkání s málem hezkých kombinačních akcí.

TJ Moravan Lednice
Kamil Kasala (sportovní manažer): Nebyl tam rozdíl mezi lídrem a posledním mužstvem v tabulce. Zápas byl vyrovnaný. Rozhodla zkušenost. Hrajeme to se třemi šikovnými dorostenci v základu. Ve druhé půli jsme byli lepší. Škoda, že jsme museli dotahovat, kdyby to bylo opačně a domácí se do nás museli nutit, tak by to možná dopadlo opačné.



Sestavy


FC Kuřim
M. Lošťák [-] - V. Bárta [-] , A. Rolinek [-] (56. M. Malý [-] ) , O. Ullmann [-] , P. Svoboda [-] , D. Koreň [-] , V. Čech [-] (86. A. Dabó [-] ) , L. Šťastný [-] , T. Osvald [-] , A. Bartoš [-] , D. Petřík [-] (46. J. Motyčka [-] )

TJ Moravan Lednice
L. Prokop [-] - Y. Brovchenko [-] (62. J. Ferby [-] ) , V. Kyněra [-] (80. T. Pálka [-] ) , P. Mach [-] , M. Ruber [-] , O. Osička [-] , P. Simandl [-] (80. D. Bucňák [-] ) , O. Hlavňovský [-] (57. L. Hovězák [-] ) , N. Klimovič [-] , T. Krejčí [-] , T. Horčička [-]

ŽK: 73. V. Bárta , 85. A. Bartoš - 43. Y. Brovchenko , 59. T. Krejčí .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: DUFEK Tomáš - KUČERA Roman, ZÁLESKÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Tomáš Bělehrádek
Tip experta: výhra domácích

Kuřim stále bojuje o první příčku s Boskovicemi, tento zápas proti Lednici zvládnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích