2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 16:30

23.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Závěry obou poločasů rozhodly o výhře Boskovic


Branky


9

Ve 23. kole Boskovice v okresním derby na svém hřišti přivítali mužstvo z Ráječka. Utkání sledovalo bezmála 400 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hned v úvodu byly k vidění dvě šance, do kterých se dostal Stara, ty ovšem zůstaly nevyužity. Hosté se do první příležitosti dostali ve 24. minutě a hned z toho byla branka, centr ze strany našel na zadní tyči Bartoše a ten míč uklidil do sítě - 0:1. Naši kluci se do další šance dostali ve 34. minutě, míč se odrazil ke Klepáčkovi, ten však nezakončil přesně. Ke konci poločasu jsme zamkli Ráječko v jejich vápně a vypracovali si šance z rohových kopů, ve 42. minutě měl na hlavě vyrovnání Černý, hlavičkou však poslal míč jen do prostoru, kde stál připravený Juran. Po následném rohovém kopu Stříže se ve skrumáži nejlépe zorientoval Fadrný, který míč dotlačil do sítě a vyrovnal - 1:1. Druhý poločas začali aktivněji domácí, ve 49. minutě poslal Stara do vápna nebezpečný centr, na který však nikdo z našich nedosáhl. V 57. minutě prošel Minx přes 3 hráče soupeře, jeho sraženou střelu ještě vracel před bránu Havelka, jenže opět nikdo z našich hráčů nedopravil míč do svatyně Ráječka. O chvíli později centroval Stříž na Pokorného, ten si míč zpracoval, ale nedokázal prostřelit brankáře Jurana. V 80. minutě se do šance dostal Kazda, jenže odražený míč netrefil ideálně. Když už to vypadalo, že si oba soupeři vezmou po bodu, rozhodl Klepáček. V 90. minutě si naskočil na rohový kop Paděry, předskočil brankáře Jurana a uklidil míč za háčky - 2:1. V poslední nastavené minutě ještě dostalo Ráječko možnost standardní situace, na zadní tyči vyplaval nikým nehlídaný Michna, jenže nezakončil přesně, a tak všechny body zůstaly doma v Boskovicích po vítězství 2:1.

REPORT: FC Boskovice-Letovice


Ohlasy k zápasu


FC Boskovice - Letovice
Jiří Fadrný (hráč): Při zápase s Ráječkem jsme chtěli vyhrát a znovu navázat na dobrou formu z domácích zápasů. Do zápasu jsme vstoupili dobře a celkem lehce jsme se dostávali nahoru. Prvních 20 minut jsme soupeře zatlačili a mohli jsme vést klidně o 2-3 góly. Akorát jsme nic nevyužili a soupeř z první nebezpečné akce vedl 0:1 a nás to utlumilo. Dlouho jsme se nemohli dostat zpátky do hry. Před poločasem se nám povedla standardka z které jsme vyrovnali před poločasem. Zápas jsme mohli ještě do poločasu otočit, ale to se nám bohužel nepovedlo. V druhém poločase jsme začali dobře a měli jsme 2 dobré šance vstřelit gól. Bohužel jsme pálili slepými. Ráječko zlobilo z rychlých brejků a taky mělo své šance, které nedokázalo dotáhnout. Těsně před koncem jsme měli velkou šanci, ale opět bez úspěchu. Když už se zdálo, že zápas skončí remízou, tak si Robert Klepáček naskočil na roh a konečně jsme dali gól na 2:1. Hosté měli na konci ještě nepříjemnou standardku, kterou nedokázali naštěstí využít. Celý západ jsme šli za vítězstvím a štěstí se k nám na konci přiklonilo. Teď jedeme dvakrát ven a chceme získat nejlépe 6 bodů.

SK Olympia Ráječko
Jiří Škaroupka (trenér): Do zápasu lépe vstoupily Boskovice. Byly nebezpečné hlavně ze standardních situací. Postupně se hra začala vyrovnávat a z první nebezpečné akce šli do vedené po brance Davida Bartoše. Bohužel jsme v závěru první půle neubránili roh a do kabin se šlo za stavu 1:1. Druhá půlka byla herně vyrovnaná ale domácí byli nebezpečnější před naší brankou, V nastavení pak soupeř rozhodl po rohu na konečných 2:1.



Sestavy


FC Boskovice - Letovice
J. Bednář [-] - J. Havelka [-] (68. D. Sychra [-] ) , V. Cichra [-] , M. Černý [-] , M. Pokorný [-] , O. Paděra [-] , J. Fadrný [-] , J. Minx [-] (68. J. Kazda [-] ) , M. Stříž [-] , R. Klepáček [-] , J. Stara [-] (82. A. Všianský [-] )

SK Olympia Ráječko
D. Juran [-] - D. Bartoš [-] , M. Morkus [-] (75. J. Morkus [-] ) , L. Žáček [-] , D. Pořízek [-] (60. J. Pokorný [-] ) , J. Horáček [-] (60. J. Tenora [-] ) , P. Lidmila [-] , F. Michna [-] , J. Sedlák [-] , M. Zouhar [-] , M. Maňoušek [-]

ŽK: 20. M. Stříž , 91. J. Bednář , 94. V. Cichra - 66. F. Michna .
Počet diváků: 345. Rozhodčí: BÁBÍČEK Radek - JURČA Lukáš, VEČEŘA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Tomáš Bělehrádek
Tip experta: remíza

Šlágr kola se odehraje v Boskovicích. Oba týmy se nachází v dobré formě. Tuším vyrovnané utkání s remízovým koncem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích