Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 16:30

23.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělehrádek řádil i v Mutěnicích


9

Tři porážky v řadě a deset obdržených branek, tato nelichotivá bilance domácích není vůbec příjemná a reálně již bojují o udržení v soutěži. Naopak Kunštát posílen výhrou s Krumvířem byl těžkým oříškem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O osudu utkání bylo rozhodnuto již v první půli, kdy se v úvodní čtvrthodině dostal dvakrát do zakončení po brejcích rychlonohý Bělehrádek, který vždy pláchl naší obraně a dvakrát prostřelil Filipa Leznara. Dílo zkázy pak hosté dokonali v závěru první půle, kdy další naši nepřesnou rozehrávku potrestal pohotový Málek.

Ve druhém poločase se hrál vyrovnaný zápas, v závěru se nám podařilo šťastnou brankou střídajícím Martinem Hrabinou snížit, ale k bodům jsme v tomto utkání bohužel měli zase daleko. Snaha se našim klukům nedá upřít, ale bohužel to na soupeře momentálně nestačí.

REPORT: FK Mutěnice



Ohlasy k zápasu



FK Kunštát
Vladan Horák (trenér): V Mutěnicích jsme sehráli vynikající první poločas. V předzápasové přípravě jsme se chystali na konkrétní útočné herní situace. O to větší radost, že právě sehrání těchto akcí vedlo k našemu poločasovému tříbrankovému vedení. Druhý poločas jsme ale od základních principů naší hry ustoupili a dostali domácí zbytečně do hry. Mutěnice toho v závěru využily alespoň ke snížení na 1:3. Dvě venkovní vítězství na půdě nepříjemných soupeřů jsou vynikající. Žádný náš hráč by ale neměl být spokojený s herním projevem ve druhé půli. Máme kvality na to, abychom zápas v Mutěnicích dokázali dohrát úplně jiným způsobem.



Sestavy


FK Mutěnice
F. Leznar [-] - S. Koutský [-] (63. A. Prčík [-] ) , J. Chludil [-] (72. M. Opluštil [-] ) , J. Kabela [-] (63. L. Mokruša [-] ) , R. Weigl [-] - L. koplík [-] , D. Koštuřík [-] - M. Malacka [-] , M. Čepil [-] , M. Buchta [-] , P. Petrucha [-] (76. M. Hrabina [-] )

FK Kunštát
I. Loukota [-] - T. Gracias [-] , R. Zeman [-] (46. T. Choruk [-] ) , V. Bezděk [-] , M. Janíček [-] , L. Málek [-] , F. Adamec [-] , J. Havlík [-] (68. M. Zlatníček [-] ) , T. Bělehrádek [-] (85. L. Stejskal [-] ) , T. Adámek [-] , D. Hanák [-] (80. V. Boček [-] )

ŽK: 63. M. Čepil , 67. A. Prčík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Chabiča František - HŘIB Daniel, KULÍŠEK Přemysl.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Florián

Expert: Tomáš Bělehrádek
Tip experta: výhra hostů

Tady samozřejmě věřím v naši výhru a upevnění 5. pozice.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů