4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 10:15

23.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sparta si bez problému poradila s Morendou


Branky


9

Jako na houpačce kolísají výkony a výsledky Morendy v krajském přeboru. Po čtyřech gólech Mutěnicích tentokrát naopak vyfasovala čtverku v derby na Spartě v Komárově. Oproti "zaručeným tradicím" tentokrát Sparta splnila roli favorita. V utkání byla lepší a zřejmě mohla vyhrát vyšším rozdílem. Minimálně dvěma dalším gólům zabránil brankář Jakub Tišnovský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Největší brněnská derby byla v poslední době vyrovnaná. Tentokrát to bylo jinak a trend Morenda jakž takž držela jen v prvním poločase. Prohrávala sice 0:2 po brankách Pojsla a Stehlíka, ale na nějaký vyšší výprask to ještě nevypadalo. Domácí neměli větší výrazné šance, ale využili našich chyb k jednoduchým laciným gólům po nábězích za obranu.

Po přestávce si hosté přinesli na trávník snahu korigovat výsledek, ale místo toho brzy inkasovali potřetí, kdy se trefil Janderka, výsledek uzavřel v 70. minutě kanonýr Stehlík a Sparta si zkušeně dokráčela pro vysoké vítězství a tři body.

REPORT: SK Moravská Slavia



Ohlasy k zápasu


FC Sparta Brno
Ondřej Zavadil (asistent trenéra): V souboji brněnských S jsme byli lepším týmem. Přes úvodní rozpaky a pomalejší přechod hry, jsme se dopracovali k výsledku 4:0. Úřadoval opět Jindra, kterému to tam teď padá jak "Němci do krytu". Krásnými dvěma asistencemi se blýskl špílmachr Selinger a kompaktní defenzivní činnost odřídil Drbal. V součtu těchto aspektů, nebyla šance pro soupeře, aby výsledek změnil. Po strašně dlouhé době se konečně trefil i Janderka, takže i za toto jsme moc rádi. Teď je potřeba ve středu porazit Svratku a krůček po krůčku stahovat náskok Kuřimi a Boskovic.

SK Moravská Slavia Brno
Aleš Schuster (trenér): Sparta potvrdila, že má na hřišti přece jen větší kvalitu, tedy hráče kteří prošli vyššími soutěžemi. Měla víc šancí, hrála jednoduše a účinně. Přesto si myslím, že jsme jí to nijak neztížili a stačilo jí využívat a trestat naše chyby nebo takticky nezvládnuté situace. Ty první dva góly v prvním poločase byly opravdu hodně laciné. V přestávce jsme si řekli, že je ještě chceme potrápit a že když dáme gól, tak to bude trošku o něčem jiném. Jenže hned z kraje jsme dostali na 3:0 a bylo po zápase. Oni mají dost zkušený mančaft, aby takové skóre dovedl do vítězného konce. Druhou půlku ani nemá cenu hodnotit, protože jsme neměli dopředu vůbec nic. Bohužel i v tom prvním to byly spíš takové náznaky, které těžko můžu nazvat nějakými velkými šancemi. I takové zápasy vás ale ve fotbale potkávají a já jsem klukům zdůraznil že je potřeba si z toho vzít poučení. Tedy z toho dobrého i špatného, když toho dobrého bylo fakt málo. Už ve středu máme další zápas, takže se především musíme soustředit na něj



Sestavy


FC Sparta Brno
R. Bílý [-] - J. Stehlík [-] , P. Hubr [-] (67. V. Popovych [-] ) , T. Košut [-] (67. L. Krejčí [-] ) , J. Pojsl [-] (74. O. Kameník [-] ) , J. Černý [-] (80. M. Horbachenko [-] ) , J. Krejčíř [-] , P. Drbal [-] , R. Janderka [-] , T. Selinger [-] , O. Makiš [-] (74. V. Franc [-] )

SK Moravská Slavia Brno
J. Tišnovský [-] - A. Podzámský [-] , L. Gruber [-] , S. Čus [-] (81. P. Roštínský [-] ) , O. Kubík [-] - J. Bartkovič [-] (81. R. Nony [-] ) , R. Suchomel [-] , M. Essuon [-] , R. Adejumobi [-] , L. Roštínský [-] - D. Abdulai [-] (81. M. Dmytriv [-] )

ŽK: 22. T. Selinger , 53. P. Hubr , 85. J. Krejčíř - 36. L. Roštínský , 50. L. Gruber .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: Pátek David - ŠPAČEK Jiří, NEJEZCHLEBA Vít Simon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Tomáš Bělehrádek
Tip experta: výhra domácích

Sparta Brno začíná dýchat na paty první dvojici. Očekávám, že tímto zápasem v tom bude chtít pokračovat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích