4:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 10:30

23.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohořelice zopakovaly výsledek z minulého kola, Ratíškovice odjely s prázdnou


Branky


51. R. Koch , 60. P. Hron , 69. P. Hron , 87. B. Lang - 79. D. Antoš
9

Ratíškovice přijely do Pohořelic ne zrovna v ideálním rozpoložení po dvou porážkách se Spartou Brno a Boskovicemi. Na svého soupeře se tak mohli domácí bodově dotáhnout. Domácí borci však potvrzují dobrou jarní formu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku utkání jsme se tlačili na polovinu hostů a snažili se zápas rozhodnout už v první půli. Naše hra však byla chvílem rozpačitá a nevěděli jsme si rady s pozorně hrajícími hráči Ratiškovic. I přesto jsme si vytvořili zejména v poslední 15. minutách slibné šance. Ty jsme však neproměnili a do kabin se šlo za stavu 0:0.

Do druhého poločasu jsme nastoupili s cílem zjednodušit naši hru a dostávat se do šancí. To se dařilo vyjádřit i gólově. Už v 51. minutě se prosadil na přední tyči po průniku Patrika Hrona Ríša Koch, 1:0. V zápětí se prosadil náš nejlepší střelec Patrik Hron, to běžela 60. minuta, 2:0. V 69. minutě opět skóroval Patrik Hron, který se rychle zorientoval ve vápně a podél gólmna vstřelil svůj dnešní druhý a celkově 15. gól v sezoně, 69. minuta 3:0. V 79. minutě jsme bohužel obdrželi branku, kdy po chybě na polovině hřiště následovali ještě další chyby, kdy naši hráči uklouzli a hostující hráč tvrdou střelou pod břevno snížil na 3:1. Na 4:1 v 87. minutě zvýšil Bóďa Lang, který si po krásném průniku Patrika Hrona naběhl do malého vápna a důrazným zakončením nedal hostujícímu golmanovi šanci. 

REPORT: TJ Sokol Pohořelice



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pohořelice
Zdeněk Matoušek (trenér): Navázali jsme na předešlé venkovní utkání a na domácím hřišti jednoznačně zvítězili. Celé utkání jsme měli víceméně pod kontrolou. Škoda, že jsme neproměnili ještě nějaké další šance. Za zmínku stojí 1000% šance příchozího hráče Džanka Zbránka, který míč ve skluzu zalehnul na brankové čáře a hostující gólman si ho lehce odebral. Je potřeba říct, že jsme za vítězství rádi, chybí nám totiž asi 8 hráčů z kádru a to nás čeká další utkání už ve středu proti silným a fotbalovým Boskovicím.

FK Baník Ratíškovice
David Marcián (hráč): Poločas vyrovnaný. My jsme měli nějaké šance, oni taky ale gól nepadl. V druhé půli jsme přestali hrát a domácí nás potrestali a svou produktivitou nasázeli čtyři kusy. My už pak jen zápas dohrávali.



Sestavy


TJ Sokol Pohořelice
M. Rychetský [-] - Z. Petrásek [-] , F. Kříž [-] , J. Sovka [-] , F. Vedral [-] - R. Koch [-] , D. Ostrovka [-] (73. J. Zbránek [-] ) , P. Horáček [-] (64. Z. Matoušek [-] ) - B. Lang [-] , D. Yatsyna [-] , P. Hron [-] (88. R. Kroupa [-] ) -

FK Baník Ratíškovice
J. Měchura [-] - D. Antoš [-] , D. Marcián [-] (73. Š. Kordula [-] ) , M. Lacko [-] , M. Kordula [-] (75. P. Škrovánek [-] ) , P. Venclík [-] , F. Kutarňa [-] , R. Dobeš [-] (73. J. Šťavík [-] ) , T. Knotek [-] (73. O. Sýkora [-] ) , T. Petrucha [-] , M. Ševčík [-]

ŽK: 34. F. Kříž , 75. J. Zbránek , 81. Z. Petrásek - 20. P. Venclík , 54. M. Kordula , 64. M. Lacko .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: ŠUSTR Patrik - VAŠÍK Michael, KORČÁK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Tomáš Bělehrádek
Tip experta: výhra domácích

V zápasech těchto týmů padá obvykle dost branek. Myslím, že to bude zajímavé utkání, které vyzní lépe pro Pohořelice.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích