2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2024 10:15

29.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kuřim přetlačila Mutěnice, ty se ocitly na dně tabulky


Branky


8

Série proher Mutěnic pokračuje. Díky výhře Lednice nad na jaře se rovněž trápícími Ratíškovicemi vysoko 6:1 navíc Mutěnice díky horšímu skóre klesly na poslední 16. místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Kuřimáci nezaváhali ani proti Vinařům! Skóre zápasu otevřel hned ve 2. minutě po křídelní akci Ullmann, 1:0. O deset minut později zažehl motory Lukáš Šťastný a utekl všem obráncům Mutěnic, 2:0.

Vstup do druhé půle se našim fotbalistům vůbec nepovedl. Jako na zlatém podnose dostal šanci na skórování hostující Čepil, sám před bránou se nemýlil, 2:1. Kuřimáci měli v dalším průběhu zápasu mnoho možností na pojišťovací gól, ale ve finální fázi chyběla buď kvalita nebo štěstí.

REPORT: FC Kuřim


Ohlasy k zápasu


FC Kuřim
Libor Kučera (trenér): Vstup do utkání byl takový, jaký jsme si přáli a v 15. minutě vedeme 2:0. Opětovně se nám ale stalo, že dojde k uspokojení a vytratí se z nás potřebné nasazení, agresivita a hlavně chuť přidat další branky. V tomto duchu jsme pokračovali i druhý poločas. Tam nemůžeme klukům upřít snahu, ale aby jsme přidali další góly, je potřeba předpnout do mnohem vyššího levelu. Druhý poločas jsme navíc vyhořeli ve finální fází v šestnáctce soupeře, kdy jsme nedokázali dohrát do gólu 4-6 velmi slušných příležitostí.




Sestavy


FC Kuřim
M. Lošťák [-] - V. Bárta [-] , A. Rolinek [-] (46. I. Kostrůnek [-] ) , O. Ullmann [-] (60. A. Dabó [-] ) , P. Svoboda [-] , D. Koreň [-] , V. Čech [-] (60. P. Musil [-] ) , L. Šťastný [-] , T. Osvald [-] (46. J. Pluháček [-] ) , A. Bartoš [-] , D. Petřík [-] (71. J. Motyčka [-] )

FK Mutěnice
F. Leznar [-] - S. Koutský [-] (76. M. Buchta [-] ) , J. Chludil [-] (64. M. Opluštil [-] ) , J. Kabela [-] , R. Weigl [-] - D. Koštuřík [-] , L. koplík [-] , M. Hrabina [-] - M. Čepil [-] , P. Petrucha [-] (46. M. Mokruša [-] ) , M. Malacka [-] (92. A. Prčík [-] )

ŽK: 67. L. koplík , 87. D. Koštuřík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hanák Radim - PÁTEK David, ŠPAČEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Aleš Schuster
Tip experta: výhra domácích

Kvalita je jednoznačně na straně Kuřimi, vyhrají vyšším rozdílem a potvrdí postupové ambice.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích