1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2024 17:00

29.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rousínovu vystřelil výhru nad Morendou Líznar


Branky


8

V Rousínově rozhodl výroční gól domácího Líznara, Abdulai trefil bohužel jen tyčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastně ani rozhodující branka Petra Líznara gólovou šancí nebyla. Dvaatřicetiletý rousínovský ofenzivní záložník prostě napálil balón z běhu zhruba ze třiceti metrů a dělovka po balistické dráze zapadla do naší branky. Výroční gól. Zápas byl celkově vyrovnaný a obě obrany jasně dominovali nad útoky.

Přesto si Morenda mohla odvést bod, jenže střela Davida Abdulaie si asi patnáct minut před koncem našla jen tyčku domácí branky.Z lavičky tým opět vedl sportovní manažer Libor Danihelka. V průběhu zápasu se snažil měnit rozestavení a způsob hry, ale bez efektu. V závěru přešel na aktivní systém 4 – 3 – 3 s vysunutým stoperem Ondřejem Kubíkem na hrot, ale víc než příležitost Abdulaie tento tah nepřinesl. I po porážce zůstává Morenda s pětadvaceti body jedenáctá. V sobotu ji čeká jedna z nejtěžších zkoušek. Na Vojtovu přijedou druhé Boskovice.

REPORT: SK Moravská Slavia



Ohlasy k zápasu



SK Moravská Slavia Brno
Libor Danihelka (sportovní manažer): Po prvním poločase jsem byl hodně zklamaný. Klukům jsem říkal, že se nemusíme ničeho bát, protože individuální kvalita Rousínova není tak velká, jako měla minulý týden, nebo vlastně má Sparta Brno. Takže si to s nimi klidně můžeme rozdat na férovku. My jsme ale v prvním poločase nevystřeli ani jednou na branku, nebyli jsme vůbec nebezpeční, neudrželi jsme balóny, které jsme lacino ztráceli. Ve druhém poločase to sice bylo o něco lepší, domácí jsme už vůbec k ničemu nepustili, ale vpředu jsme stále byli neškodní. S tou jedinou výjimkou, kdy David trefil tyčku. Ondru Kubíka jsem vysunul dopředu s cílem, že když to nejde technicky, zkusíme to silou a pomocí nakopávaných míčů a hlaviček. Bohužel ani to nevyšlo. Celkově to byl vyrovnaný zápas a dá se říct, že domácí byli šťastnější. Kdyby nedali ten výjimečný gól, tak by to asi skončilo 0:0.



Sestavy


Tatran Rousínov
D. Kopřiva [-] - M. Zbořil [-] , M. Rozehnal [-] , M. Mikeš [-] (84. T. Florián [-] ) , P. Imramovský [-] , J. Pešta [-] (75. M. Pavlík [-] ) , L. Obruča [-] (84. J. Sedlmajer [-] ) , R. Kubáč [-] , P. Líznar [-] , M. Kříž [-] , M. Handlíř [-] (56. R. Jašek [-] )

SK Moravská Slavia Brno
J. Tišnovský [-] - S. Čus [-] , L. Gruber [-] , A. Podzámský [-] , O. Kubík [-] - L. Roštínský [-] (84. J. Bartkovič [-] ) , R. Suchomel [-] (65. D. Baránek [-] ) , M. Essuon [-] , R. Adejumobi [-] , O. Havelka [-] - D. Abdulai [-]

ŽK: 46. S. Čus .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: RYBA Jakub - BÁBÍČEK Radek, DADÁK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Aleš Schuster
Tip experta: výhra hostů

Nemůžu tipovat nic jiného.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích