Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2024 17:00

29.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lednice deklasovala Baník a díky skóre už není poslední - FOTO


Branky


8

Bojují dále a nic nevzdávají. V Přítlukách se Lednici daři. Dnešní zápas před výbornou kulisou se vydařil. Střelecky se zaskvěl Petr Mach, autor hatricku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Bez zraněných Ondry Hlavňovského a Jurije Brovčenka jsme do utkáni vstoupili aktivně a záhy hned v 1. minutě se ujali vedeni gólem Petra Macha. Celá prvni půle se odehrávala v naší režii. Několik nadějných akcí  jsme zbrklostí neproměnili. Po výborné  akci Petra Macha pohotově zvýšil vedení Vítek Kyněra.

O vysledku utkání rozhodnul v úvodu druhé půle krásnou střelou Tomáš Horčička, který zvýšil na 3:0. Ve druhé půli jsme opět v utkání dominovali.  Na 4:0 zvyšoval Petr Mach a po výborné akci Nikoly Klimoviče na 5:0 přidal krásnou střelou Lukáš Hovězák. Neodpustili jsem si ale několik chyb, hosté snížili a několika výbornými zákroky mužstvo podržel Lukáš Prokop. Výsledek pečetil v závěru nejlepší hráč utkání Petr Mach.   Dnešni zápas se vydařil konečně i střelecky, i když jsme odehráli v sezóně i lepší zápasy. Situace se záchranou vypadá nadějněji, ale musíme zůstat na zemi a velmi dobré výkony je potřeba potvrdit i v dalších zápasech. Nejbližší zápas hrajeme hned tuto sobotu 4.5.2024 od 17 hodin opět v Přítlukách s Dostou Bystrc. Za přítlucký azyl moc děkujeme. Snad se podaří zabodovat i proti Bystrci.

REPORT: TJ Moravan Lednice


Ohlasy k zápasu


TJ Moravan Lednice
Kamil Kasala (sportovní manažer): I když jsme v sezóně odehráli herně lepší zápasy, tak dnes jsme se prosadili konečně i střelecky.




Sestavy


TJ Moravan Lednice
L. Prokop [-] - T. Krejčí [-] (77. J. Ferby [-] ) , V. Kyněra [-] (69. T. Pálka [-] ) , P. Mach [-] , M. Ruber [-] , L. Hovězák [-] , T. Horčička [-] , O. Osička [-] (77. L. Vala [-] ) , P. Simandl [-] (69. D. Bucňák [-] ) , N. Klimovič [-] , T. Wolgemuth [-]

FK Baník Ratíškovice
J. Měchura [-] - D. Marcián [-] (63. Š. Kordula [-] ) , M. Lacko [-] , M. Ševčík [-] , P. Venclík [-] (63. F. Kutarňa [-] ) , S. Toman [-] , R. Dobeš [-] , T. Knotek [-] (63. L. Durin [-] ) , T. Petrucha [-] , M. Kordula [-] (34. D. Antoš [-] ) , P. Václavík [-]

ŽK: 18. T. Krejčí - 44. M. Ševčík , 74. L. Durin . ČK: 78. L. Durin .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Šenkýř Petr - WENCL Jakub, CHABIČA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Aleš Schuster
Tip experta: výhra hostů

Ratíškovice po třech prohrách konečně vyhrají a nechají Lednici na konci tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích