P. Hron 36.
1:4
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2024 10:30

29.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohořelice na svém hřišti nestačily na Boskovice


Branky


8

Skvělý vstup do druhého poločasu pomohl Boskovicím k otočení výsledku zápasu v Pohořelicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Do utkání se sebevědomými Boskovicemi jsme vstoupili soustředěně a dobře takticky připraveni. Dařilo se nám zachytávat útočné výpady hostů a sami jsme se tlačili do vápna hostů. Hráli jsme s chutí a hosty jsme nutili k chybám. V prvním poločase jsme udělali pouze jednu chybu, kterou naštěstí hosté nepotrestali. Ve 36. minutě se nám po krásném brejku podařilo vstřelit vedoucí branku. Po rychlém úniku po levé straně nachystal míč do malého vápna Bóďa Lang a náš nejlepší střelec Patrik Hron už měl snadnou práci, 1:0. Takto a zaslouženě skončil první poločas.

Do druhého poločasu jsme vstoupili s tím, že budeme hrát dál soustředěně a budeme vyrážet do rychlých breaků. Bohužel jsme nepochopitelně hostům nabídli dvě branky, konktrétně už ve 47. a hned 49. minutě. V tomto okamžiku se zápas zcela obrátil a byli jsme to my, kdo musel něco s výsledkem udělat. To se nám bohužel nepodařilo a hosté ze svých brejků ještě dvakrát skórovali. Utkání skončilo 1:4 a vzhledem k vývoji ve druhém poločasu zcela zaslouženě.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pohořelice
Zdeněk Matoušek (trenér): Utkání dvou zcela rozdílných poločasů. První poločas jsme byli lepší, takticky a někdy i kvalitou. Hosté nedali tutovou šanci a my jednu proměnili. Ve druhém poločasu jsme zcela propadli hned v úvodu, kdy se hosté ani nenadřeli a stav otočili. To už byla voda na jejich mlýn a svou zkušeností i přes naši snahu nás jasně převyšovali.. Boskovice zvítězili jednoznačně a zcela zaslouženě.

FC Boskovice - Letovice
Jiří Fadrný (hráč): První poločas byl vyrovnaný. My jsme svoji velkou šanci nevyužili a domácí ano, takže se šlo do kabin za stavu 1:0. Druhý poločas jsme odstartovali dvěma slepenými góly a v 50. minutě už vedli. Měli jsme hodně šancí a mohlo být rozhodnuto dříve než v 80. minutě. I tak jsme rádi za vítězství 1:4 a v sobotu jedeme na Morendu, kde chceme opět uspět za tři body.



Sestavy


TJ Sokol Pohořelice
M. Rychetský [-] - F. Kříž [-] (69. Z. Matoušek [-] ) , Z. Petrásek [-] , J. Sovka [-] , F. Vedral [-] - P. Horáček [-] , R. Koch [-] , D. Ostrovka [-] (69. J. Zbránek [-] ) - B. Lang [-] , P. Hron [-] , D. Yatsyna [-] -

FC Boskovice - Letovice
J. Bednář [-] - M. Pokorný [-] (84. A. Všianský [-] ) , O. Paděra [-] , J. Fadrný [-] , D. Sychra [-] (46. J. Havelka [-] ) , J. Minx [-] (78. L. Sychra [-] ) , V. Cichra [-] , M. Stříž [-] , R. Klepáček [-] , M. Černý [-] , J. Kazda [-] (46. J. Stara [-] )

ŽK: 57. F. Vedral , 66. P. Hron .
Počet diváků: 177. Rozhodčí: Putna Pavel - SMUTNÝ Jan, DUFEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Aleš Schuster
Tip experta: remíza

Pohořelice po dvou vysokých výhrách hrají s čistou hlavou a oberou o body i Boskovice.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza