3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:30

15.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohumín překvapivě vyhrál, hosté cítí křivdu


Branky


9

První jarní utkání značně ovlivnili rozhodčí, poslední Bohumín bral všechny body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích netrvalo dlouho

Hráči vše hlavní předvedli v první pětiminutovce, kdy nejprve ve třetí minutě skóroval z údajného ofsajdu Holub. Hosté zachovali chladnou hlavu a hned o pár chvil později se jim podařilo srovnat skóre zápasu, když po rohovém kopu zamířil přesně hlavou Béreš. Bludovice po vyrovnání přešly do tlaku a do konce poločasu přehrávaly svého soupeře, ale soupeřova obrana jim žádnou větší šanci nedovolila, proto se šlo do kabin za remízového stavu 1:1.

Další sporný moment

Drůhá půle začala stejně tak, jako skončila ta první, tedy tlakem Bludovic. Přesto se z branky radoval domácí Bohumín, když se podruhé v zápase prosadil Michal Holub. Hosté neztratili koncentraci a v 77. minutě se jim podruhé podařillo srovnat krok v zápase, tentokrát utekl obraně Zapp, ten následně připravil finální přihrávkou gólovou pozici pro volného Tyrlíka, který zavěsil pod víko. Hosté se pokoušeli přidat ještě další branky, to se jim ovšem nepodařilo, a tak nakonec přišli o všechny body, když se z údajně do očí bijícího ofsajdového postavení prosadil v 80. minutě domácí Jordán. 



Ohlasy k zápasu



FC Horní Bludovice
Trenér Libor Dolanský: "Měli jsme dát góly a nemuseli bychom se ohlížet na domácí branky. Bohužel první kolo nám nesedlo, takže doufáme v lepší pokračovaní, nejlépe už příští týden"



Sestavy


TJ Viktorie Bohumín
E. Hekele [-] - P. Jordán [-] , M. Holub [-] , N. Kúdela [-] (67. M. Putnoki [-] ) , A. Čapla [-] (60. V. Janásek [-] ) , V. Nguyen [-] , L. Burda [-] , V. Branný [-] , R. Witásek [-] , L. Džuga [-] , K. Bajda [-] (89. J. Cedivoda [-] )

FC Horní Bludovice
M. Vudarčík [-] - T. Tyrlik [-] , F. Slivka [-] (78. M. Michalík [-] ) , M. Schindler [-] - R. Zika [-] , D. Dorozlo [-] , M. Zika [-] , M. Mikulec [-] , J. Dolák [-] - E. Béreš [-] , M. Zapp [-]

ŽK: 49. L. Džuga , 55. K. Bajda - 48. M. Schindler , 80. J. Dolák . ČK: 88. M. Schindler .
Počet diváků: 46. Rozhodčí: KIŠKA Ondřej - NEMEC Jozef, DZIUBOVA Blanka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů