Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan rozhodl utkání už v prvních minutách


10

O směřování zápasu bylo jasno už od začátku, Kryžánek během tří minut vstřelil dvě branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý úvod

Domácí na soupeře vlétli, hned v první minutě skóroval Kryžánek, kdy zužitkoval přihrávku Horniaka. Ten samý hráč přidal další gól o pár chvil později, tentokrát šel Kryžánek sám na brankáře Ivana, se kterým si poradil. Od třetí minuty se tak hrálo za stavu 2:0! Rychvald se dostal zpět do zápasu proměněnou penaltou, poté se hra otevřela, hrálo se nahoru dolů. Dvougólový náskok vrátil domácím Pittner, kterému předložil míč téměř před prázdou branku Kryžánek. Domácí vstřelili ke konci poločasu ještě jednu branku, tentokrát Pittner v roli nahravače přichystal gól Horniakovi. 

Hosté pouze snížili

Ve druhém poločase ze Slovan zatáhl a čekal na brejky. To se mu vymstilo hned po pěti minutách, poprvé měli ještě štěstí, střela totiž skončila na břevně, jenže se odrazila k úplně volnému Krosčenovi, který doklepával do prázdné. Rychvald se najednou stal lepším týmem, Havířov na druhou stranu hrozil z protiútků, nikomu se však nepodařilo přidat další branku. A  tak asi nejzajímavější situací byla červená karta Boudného z poslední minuty, který oplácel likvidační zákrok hostujícího obránce.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Havířov
Trenér Jaroslav Koníček: "Opět jsme do zápasu vstoupili aktivně, ale s tím rozdílem, že jsme to vylepšili gólově. Rosťa Krzyžánek nás poslal už v první minutě do vedení a v páté už to bylo 2:0. Špatně vyřešená situace a neobratný obranný zákrok našich stoperů, darovala Baníku penaltu. Mnoho šancí jsme v první půli nevyužili a trápení s koncovkou jsme v závěru poločasu protrhli a do kabin jsme šli za stavu 4:1. Do druhého poločasu jsme nastoupili v pozměněném rozestavení. Tak jsem si říkal, že to máme úplně ve své režii. To byl omyl a připadal jsem si jak na jízdě s Ferrari na okreskách. Opět začátek druhé půle a chyba kterou soupeř proměnil. A za stavu 4:2 jsme čekali, jak to dopadne. Stále nám chybí lehkost a klid v koncovce."




Sestavy


TJ Slovan Havířov
M. Mišovic [-] - O. Maslov [-] (46. T. Olišar [-] ) , J. Staufčík [-] , M. Klimek [-] , J. Režňák [-] , T. Poncza [-] (74. R. Teplanský [-] ) , D. Horniak [-] , A. Pittner [-] (63. V. Dvořák [-] ) , M. Zagóra [-] (63. D. Siuda [-] ) , M. Cavalcante [-] (46. P. Boudný [-] ) , R. Krzyžánek [-]

TJ Baník Rychvald
D. Ivan [-] - R. Gorniak [-] - M. Kroščen [-] - R. Riška [-] - V. Musil [-] , J. Sollich [-] , J. Foltyn [-] , P. Petraš [-] , T. Pavelka [-] (46. O. Ludvík [-] ) , L. Pluta [-] , M. Cichoň [-] (10. L. Sivák [-] )

ŽK: 32. O. Maslov , 53. M. Klimek - 76. P. Petraš , 90. O. Ludvík . ČK: 90. P. Boudný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRATOCHVÍL Matěj - KAHÁK Marek, ZDRAŽIL Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza