J. Vanečko 79.
J. Vanečko 90. (p.)
2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřvald na skvělé jarní výkony nenavázal


Branky


79. J. Vanečko , 90. J. Vanečko (p.) - 4. K. Bélai , 52. D. Bélai , 53. M. Koschny
10

Hráči Petřvaldu se hned na začátku jarní části postarali o překvapení, když obrali o body vedoucí Dětmarovice. Následně rozstříleli Gascontrol, Louky už ovšem byly nad jejich síly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Louky už od začátku lepší

Louky otevřely skóre hned ve 4. minutě. Glac vyslal do úniku Krise Bélaie, brankář Molnár ho napoprvé vychytal, na dorážku byl však krátký-0:1. Ve 14. minutě mohly Louky odskočit do dvoubrankového vedení, rohový kop Piechy si na zadní tyči našel nikým nehlídaný Mráček, jeho střelu placírkou ovšem Molnár skvělým zákrokem vyškrábl na další roh. O jedinou šanci domácích se postaral Jiřičný, jeho pokus zpoza vápna proletěl těsně nad horní tyčí. Po zbytek poločasu byli dál aktivnější hosté, jenže pokaždé selhali v koncovce. Víc branek tak první půle nenabídla.

Drama na konci

Hned z kraje druhého poločasu, v 52. minutě, se dlouhý aut odrazil k Mráčkovi, který odcentroval do vápna, kde si míč ve vzduchu našel D. Bélai a zvýšil na 0:2. O minutu později vyslal Koschny přízemní ránu z téměř 25 metrů, která k překvapení všech po mírném zaváhání Molnára skončila v síti. Tak jako pokaždé, Louky pokračovaly v tlaku, i když měly dostatečně pohodlný náskok. Brankář domácích svou chybu napravil o 5 minut později, kdy paradně vychytal Konderlu, který  se na něj řítil sám. Poté se hra vyrovnala a v závěru začal být Petřvald lepší. V 79. minutě se po rohu prosadil Vaneček, v samotném závěru stejný hráč snižoval na rozdíl jediné branky, když proměnil penaltu. Piecha totiž míč letící do sítě vyrazil rukou, za což krom zaviněné penalty obdržel i červenou kartu. 



Ohlasy k zápasu



TJ Lokomotiva Louky
Trenér: "Do utkání jsme vstoupili výborně a celou dobu kontrolovali hru, škoda že pohodová výhra se změnila v závěru v zbytečné drama. Jsem rád za 3 body, ale posledních 10min. nebylo z naší strany vůbec dobrých."



Sestavy


SK Slavoj Petřvald
D. Molnár [-] - L. Šimek [-] , P. Hlavinka [-] (63. Š. Levanský [-] ) , V. Strouhal [-] (63. A. Mlčoch [-] ) , P. Nemeth [-] (46. J. Vanečko [-] ) , A. Kereškéni [-] (46. M. Vachtarčík [-] ) , J. Jiričný [-] , L. Doležal [-] (76. K. Nguyen [-] ) , P. Trnka [-] , J. Novák [-] , M. Oliva [-]

TJ Lokomotiva Louky
P. Němeček [-] - J. Mráček [-] , J. Mitura [-] , P. Hekele [-] , D. Pawlas [-] - M. Koschny [-] , K. Bélai [-] (72. P. Gír [-] ) , D. Bélai [-] (59. R. Červený [-] ) , D. Piecha [-] - M. Konderla [-] (59. R. Heinisch [-] ) , M. Glac [-] (72. P. Hanák [-] ) -

ŽK: 88. D. Pawlas , 90. M. Koschny . ČK: 90. D. Piecha .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: OCHODEK Jiří - PTÁČEK Tomáš, KANTOR Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza