6:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 16:30

20.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Suchá na Slovanu tvrdě narazila


Branky


3. D. Horniak (p.) , 19. R. Teplanský , 52. R. Čubok , 69. T. Timp , 74. M. Klimek , 79. D. Horniak (p.) - 15. Š. Galík
3

V souboji dvou týmů, které v tabulce před zápasem dělil jeden bod, se očekával vyrovnanější průběh.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoký začátek

Zápas pro Slovan začal nejlépe jak mohl, hned ve 3. minutě utkání po ruce hostujícího hráče zahrával penaltu, k níž se postavil Horniak a bezpečně ji proměnil-1:0. Hosty rychlý gól nerozhodil, už v 15. se míč po standartce odrazil k volnému Galíkovi a ten doklepával do prázdné na 1:1. Horní Suchá se však z vyrovnání radovala pouze 4 minuty, potom totiž Krzyžánek našel centrem Teplanského a ten vrátil Slovanu vedení. Po divoké dvacetiminutovce se hra uklidnila, do konce poločasu žádná další branka nepadla.

Druhá půle v režii Slovanu

I ve druhém poločase vstřelili domácí rychlou branku, po sedmi minutách hry zahrával Krzyžánek rohový kop, který směřoval přesně na hlavu Čuboka - 3:1. Následovala 20 minutová hluchá pasáž, tu přerušil v 69. minutě svou přesnou dělovkou Timp - 4:1. Za pět minut se dočkal svého gólu i dnes dvojnásobný nahravač Krzyžánek, gólovou pozici mu připravil Horniak. Ten poté uzavřel skóre zápasu na konečných 6-1, když proměnil svůj druhý pokutový kop v zápase po zbytečném faulu jednoho z hornosušských obránců. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Havířov
Trenér Jaroslav Koníček: "Utkání jsme začali opravdu výborně penalta ve třetí minutě nám k tomu pomohla. I když Suchá srovnala, ale Teplánského gól nás opět dostal do vedení druhá půle byla čistě v naší režii a konečně jsme to zúručili i gólově."




Sestavy


TJ Slovan Havířov
M. Mišovic [-] - M. Zdražil [-] (46. M. Sedlák [-] ) , R. Teplanský [-] (75. V. Dvořák [-] ) , J. Staufčík [-] , R. Čubok [-] (69. M. Zagóra [-] ) , M. Klimek [-] , T. Timp [-] , J. Režňák [-] , D. Horniak [-] , R. Krzyžánek [-] (76. O. Maslov [-] ) , J. Doubek [-] (69. M. Cavalcante [-] )

Sportovní klub Horní Suchá
M. Zagóra [-] - M. Rybár [-] , V. Miček [-] , M. Tyrlik [-] - Š. Galík [-] , D. Orlický [-] , J. Galík [-] , Š. Křístek [-] (59. J. Pizúr [-] ) - J. Olivka [-] (66. M. Frais [-] ) , P. Szelong [-] (76. D. Kurečaj [-] ) , R. Kolder [-]

ŽK: 26. J. Doubek , 49. T. Timp , 65. J. Staufčík - 55. Š. Křístek , 79. M. Rybár .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: JONSZTA David - CIESLA David, SÝKORA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích