2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 16:00

20.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výčapy porazily vedoucí Rokytnici


Branky


21

První jarní porážku zaznamenali fotbalisté Rokytnice, kteří nestačili na Výčapy, kde podlehli 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

První poločas utkání mezi třetími Výčapy a vedoucí Rokytnicí přítomným divákům mnoho gólových příležitostí nanbídl. První tým tabulky zahrozil po pěkné akci dvou dorostenců Prokeše a Rygla, dále například pokusy krajních obránců Svobody a Bartrejse z dálky. Těsně před koncem úvodního dějství mohl otevřít skóre domácí Dufek, ten však z malého vápna bránu přestřelil. 

 

 

Domácí rozhodli ve druhé půli

V úvodu druhé půle byla o něco lepším týmem Rokytnice, která se díky rychlým protiútokům čím dál častěji dostávala k bráně soupeře. Zásadní zlom utkání ale přišel v 60. minutě. Po faulu na rokytnického Ferkla sudí zprvu nařídil pokutový kop, ovšem následně jej po chvíli odvolal a místo něj pískl faul útočícího hráče. V tento moment za kritiku rozhodčího obdržel červenou kartu střídající Hronek, a Rokytnice tak dohrávala zápas v deseti hráčích. Zde také Výčapy rozhodly o svém vítězství, a to nejprve střelou Zmeškala zpoza vápna v 65. minutě a o šest minut později, kdy se po standardní situaci prosadil Dufek. Rokytnice se tak po první jarní porážce sice udržela na prvním místě tabulky, na které se však dotírá druhý Hajduk Lipník, který se po jednoznačné výhře na půdě Chlistova přiblížil Rokytnici na pouhé tři body. V závětří pak číhá přemožitel Rokytnice Výčapy, na třetí pozici.



Ohlasy k zápasu



1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Josef, trenér: V tomto utkání jsme utrpěli první jarní porážku. Zápas se lámal v 60. minutě, kdy došlo k několika sporným momentům, které vygradovaly vyloučením našeho hráče. Teď už s tím nic neuděláme a nemá cenu se k tomu vracet. Musíme se dobře připravit na další utkání ve Valči. Soupeři gratuluji k výhře a našim hráčům bych chtěl poděkovat za jejich nasazení a bojovný výkon.



Sestavy


Sokol Výčapy
M. Semerád [-] - J. Jonáš [-] , M. Semerád [-] , O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] (78. V. Nikrmajer [-] ) , R. Zmeškal [-] , O. Dufek [-] (87. M. Kouřilek [-] ) , J. Kopeček [-] (90. M. Dobeš [-] ) , D. Zmeškal [-] , S. Merta [-] , R. Večeřa [-] (90. R. Nikrmajer [-] )

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
J. Hobza [-] - R. Ferkl [-] (61. M. Dufek [-] ) , M. Prokeš [-] (84. M. Vahila [-] ) , J. Mareš [-] (46. T. Královec [-] ) , M. Štork [-] , V. Rygl [-] , J. Bartejs [-] , F. Štork [-] , Š. Vladeka [-] , P. Svoboda [-] (46. P. Hronek [-] ) , R. Šoukal [-]

ŽK: 15. R. Večeřa , 69. S. Merta , 82. J. Jonáš , 88. R. Zmeškal , 93. R. Nikrmajer - 60. P. Hronek . ČK: 61. P. Hronek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DĚDEK Jiří - SVOBODA Vladimír, VOŠMERA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Rokyťáci vykradou výčapskej Kemp no.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: remíza

Výčapy se budou pokoušet napravit zaváhání z minulého kola, ale s rozjetou Rokytnicí by to mělo stačit pouze na bod.

Tip: výhra hostů

Hosté si s mladým mužstvem z Vyčap poradí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů