Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 16:00

20.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice zvítězily ve Stařeči


Branky


21

Fotbalisté Hrotovic dokázali zvítězit na půdě Starče 2:3 a po třech prohrách opět zabrali a vezou důležitou výhru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší . Tomáš Hadraba se za hosty prosadil hned dvakrát

Hrotovice přijely do Starče s jasným cílem, a to získat tři body. Taktika a pozměněná sestava, kdy Hrotovice vsadily na rychlost na krajích zálohy, fungovala od samého začátku utkání. Hned ve 3. minutě si po rohovém kopu našel odražený balon Tomáš Hadraba a hosté se tak poprvé radovali a ujali se vedení 0:1.Ve 26. minutě se ale po zmatku v obraně dostali k zakončení i domácí a Jakub Zejda střelou k tyči srovnal na 1:1. Po dalších pěti minutách si na druhé straně naběhl na autové vhazování opět Tomáš Hadraba a poslal hosty po druhé do vedení. Do šaten se tedy šlo za stavu 1:2 pro hosty. 

Hosté si výhru pohlídali

Stařeč jistě chtěla využít nepodařeného startu sezóny ze strany Hrotovic, tak se nebála otevírat hru a dlouhými balony ohrožovala soupeřovu branku. Jedna z šancí se vydařila v 65. minutě a střelou domácího Lukáše Ježka bylo opět srovnáno. Hned v 70. minutě se ale potřetí projevil Tomáš Hadraba a slalomem přes několik domácích hráčů se dostal až před branku, kde přihrál samotnému Pavlu Padělkovi, ten trochu se štěstím prostřelil domácího Matěje Trnku a Hrotovice tak byly opět ve vedení. Do konce utkání si oba týmy vytvořily ještě několik slibných šancí, skóre se ale zastavilo na stavu 2:3 a Hrotovice si odvezly zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu



Sokol Hrotovice
Hlavnička Jiří, asistent trenéra: Do Starče jsme přijeli s jasným cílem, a to získat 3 body. Od začátku zápasu bylo vidět, že jsme drželi domluvenou taktiku, makali jsme jeden za druhého a opravdu jsme chtěli vyhrát. Stařeč nehrála špatně, dlouhé nákopy skrz obranu nám dělaly problémy, nabídli jsme soupeři spoustu rohových a přímých kopů, ale téměř vše se podařilo odvrátit a nakonec jsme si těsné vedení obhájili.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
M. Trnka [-] - J. Zejda [-] , F. Strouha [-] (78. K. Janík [-] ) , M. Linhart [-] , . Havlíček [-] (46. M. Kaňka [-] ) , L. Ježek [-] , D. Lorenc [-] , M. Bříza [-] , P. Stuchlík [-] , R. Valíček [-] , J. Uhlíř [-]

Sokol Hrotovice
J. Slatinský [-] - L. Škoda [-] , T. Ondráček [-] , M. Blatný [-] (89. L. Nevtípil [-] ) , L. Mlejnek [-] (53. P. Padělek [-] ) , Z. Kovář [-] , M. Svoboda [-] , T. Hadraba [-] , J. Hadraba [-] , F. Pekárek [-] , J. Votava [-] (90. M. Škoda [-] )

ŽK: 71. L. Ježek .
Hráči zápasu: L. Ježek - T. Hadraba .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRYŠTOF Radek - TUROŇ Rudolf, KRAJČO Jozef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Mirek Kaňka se zavěsí do vzduchu a rozhodne o těsné výhře 4:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Hrotovice na jaře tápou a toho by měla Stařeč využít.

Tip: výhra domácích

Stařeč utkání zvládne.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů