Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 16:30

22.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov v souboji rezerv poráží Bory


Branky


17

Posílený domácí tým dokázal na své půdě vyhrát zápas proti Borům rozdílem tří gólů, neobešlo se to však bez inkasování, i tak se ale Křižanov posouvá do první pětky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Posílení domácí

Posílení domácí na hosty vlétli a brzy vedli 2:0 po brankách Koloucha a Veselského. Průběžný stav jak kdyby je ukolébal a iniciativa druhé půle prvního dějství byla na hostujících kopačkách. Ti sice snížili zásluhou V. Buriana, jeho druhá šance a příležitost Krejčího však volaly po vyrovnání. Křižanov si před hostujícím vápnem počínal příliš bohorovně, klid mezi domácí fanoušky mohl vnést zejména Procházka, jeho střela skončila na tyči.

Žádné drama

Právě mladá kometa křižanovského áčka zkraje druhé půle přece jen branku zaznamenala, když ale Švejda napálil míčem jednoho z hostů a Pól samostatný únik proměnil, byli domácí za skóre 3:1 opět nervózní. Klid jim dodala až dvojice L. Burian & Bajer, která snaživé hosty dorazila během posledních minut a zápas tak skončil vítězstvím Křižanova 5:2.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Martin Homola (brankář): Se sestavou, co jsme měli, bychom měli vyhrát úplně jiným skóre, to je nám ale dost podobné. Bory hrály sympaticky, měli jsme starosti do posledních minut. Stínem zápasu jsou nezaviněná zranění, do příštího zápasu nezasáhnou hned tři hráči.




Sestavy


SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - M. Petr [-] , J. Kolouch [-] , M. Veselský [-] , M. Procházka [-] , T. Plocek [-] , P. Kaštan [-] (64. T. Frantl [-] ) , D. Plocek [-] (59. M. Broža [-] ) , P. Bajer [-] , J. Švejda [-] , D. Uhlíř [-] (59. L. Burian [-] )

TJ Družstevník Bory B
M. Netolický [-] - M. Burian [-] , D. Frejlich [-] (59. M. Tvrdý [-] ) , V. Burian [-] , M. Zástěra [-] , V. Beneš [-] (46. M. Požár [-] ) , S. Krejčí [-] (83. J. Dvořák [-] ) , Z. Hlaváč [-] (59. J. Pol [-] ) , J. Milota [-] (75. M. Špaček [-] ) , O. Hlaváč [-] , J. Kujal [-]

ŽK: 68. M. Procházka , 84. T. Plocek - 65. S. Krejčí , 89. M. Požár .
Hráči zápasu: P. Bajer , M. Procházka - V. Burian .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: DOLEŽAL Kristián - CYPROVÁ Lenka, KLIMEŠ Ivo (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Jaroslav Pajkr
Tip experta: výhra domácích

Obě mužstva hrají na jaře velmi dobře, utkání bude vyrovnané, ale domácí využívají více hráče z áčka, což hosté nepraktikují a tak domácí těsně zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích