6:1
(0:0)
80. P. Vašek (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 16:30

22.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas rozhodl pro Hamry poločas o sedmi gólech!


Branky


46. D. Russ , 49. L. Vít , 72. D. Havlík , 77. J. Vavřínek , 79. D. Havlík , 86. O. Jančík (vl.) - 80. P. Vašek (vl.)
15

Kladiváři přivítali hráče Ujčova. Po prvním poločase bylo skóre pořád nerozhodné, v druhém to začalo domácím ale "padat" a Ujčovu nasázeli hned šest gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Utkání začalo podle očekávání, kdy drželi na kopačkách více domácí Hamry a hosté z Ujčova se zaměřovali především na obranu. Domácí kladiváři si nějaké šance připravili, ale hosty držel nad vodou především gólman nebo mizerná koncovka domácích. Nejprve se neprosadil hlavou v dobré pozici Lukáš Dobrovolný, poté také hlavou velkou šanci spálil Dominik Havlík, který zanedlouho neproměnil také únik od půlky hřiště a nakonec Lukáš Dobrovolný nedal tutovou šanci, když jej na brankové čáře vychytal gólman Bureš. První poločas tak skončil bez branek. 

Rozhodnutí

Do druhé půle vstoupili domácí Hamry s úkolem rozhodnout co nejdříve a to se jim také podařilo. Hned ve 46. minutě si David Russ narazil s Dominikem Havlíkem a překonal gólmana hostí křížnou střelou k tyči. Druhý gól přidal o tři minuty později Lukáš Vít, když mu ve vápně patou prostrčil míč Dominik Havlík a střelou o tyč zvýšil na 2:0. Poté byl v 65. minutě vyloučen hráč hostí Loukota, když zahodil domácího Víta Podsedníka a vznikla šarvátka. V tu chvíli bylo jasné, že hosté už nic nezmůžou, jelikož ani v jedenácti hráčích se prakticky nedostali do šance. V 72. minutě potáhl míč Radek Koutník a našel před bránou Dominika Havlíka, který zvýšil na 3:0. V 77. minutě se ve vápně odrazil míč k Jakubovi Vavřínkovi a ten usměrnil balon přesně k tyči - 4:0. V 79. minutě našel Jakub Vavřínek v úniku před prázdnou brankou Dominika Havlíka a bylo to 5:0. O minutu později dal dost necitlivou malou domů domácí Petr Vašek a gólman domácích si srazil míč do brány, takže se dočkali i hosté - 5:1. Na konečných 6:1 upravil obránce Ujčova Jančík, když si srazil do vlastní sítě centr Radka Koutníka.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (kapitán): V první půli jsme neproměnili několik velkých šancí a byla vidět trochu nervozita na našich kopačkách. Hosté se soustředili především na bránění, což jim celkem vycházelo. Na začátku druhé půle jsme naštěstí rychle rozhodli dvěma góly a po vyloučení už to bylo jenom o tom, kolik dáme ještě branek.

SK Ujčov
Oskar Jančík (vedoucí mužstva): Od prvních minut bylo zřetelně vidět, kdo má silnějšího psa. V podstatě zázrakem jsme udrželi poločas bez branek... Ale spíše šlo o to, kdy se domácí zklidní natolik, že trefí přesně zařízení. Naše tristní bilance při hře dopředu (mám za to, že jsme ani nevystřelili na bránu) dovedla domácí borce k tomu, že gól si radši šupli sami... Konec konců fíka do vlastní jsem si vpálil i já... Nechtěl jsem přenechat gólovou radost soupeři (asi frustrace nebo tak něco). Nejvíce mě však sere další redko, a tentokrát za úplnou blbost. V souvislosti se zdravotním stavem týmu, nejsme v bůhví jakém topu. V neděli přivítáme Křoví a tam se teprv ukáže...



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
K. Suský [-] - D. Havlík [-] , Z. Šerejch [-] (70. J. Vavřínek [-] ) , V. Franěk [-] , L. Dobrovolný [-] (60. I. Sojma [-] ) , D. Russ [-] , L. Vít [-] (60. P. Vašek [-] ) , V. Podsedník [-] (69. J. Jun [-] ) , R. Koutník [-] , M. Gabaš [-] , T. Novotný [-]

SK Ujčov
F. Bureš [-] - R. Čuhel [-] , V. Šikula [-] (87. Z. Mitáš [-] ) , J. Mareš [-] , P. Mitáš [-] , P. Rotkovský [-] (72. Z. Josífek [-] ) , P. Ryba [-] (75. L. Dvořáček [-] ) , P. Mitáš [-] , M. Loukota [-] , O. Jančík [-] , J. Večeřa [-]

ŽK: 57. D. Havlík , 57. D. Russ - 61. M. Loukota . ČK: 65. M. Loukota .
Hráči zápasu: D. Havlík , R. Koutník , D. Russ .
Počet diváků: 96. Rozhodčí: SÝKORA Jiří - KREJČÍ Jaroslav (N), MAREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Lukáš Novotný

Expert: Jaroslav Pajkr
Tip experta: výhra domácích

S Ujčovem jsme hráli minulé kolo a jsou to bojovníci a hodně nás potrápili, tak domácí prokáží své zkušenosti ze startů ve vyšších soutěžích a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích