Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 16:30

22.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radostín veze z Losenice všechny body


Branky


17

Vyrovanný zápas se štěstím ovládl rezervní tým z Radostína. Domácí Losenice tak zůstává na spodku tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané skóre

V utkání které bylo pro domácí Velkou Losenici velmi důležité byl soupeřem Radostín B. První poločas začali oba soupeři ve svižném tempu a od začátku bylo na co koukat. Ve 13. minutě utekl domácí obraně po křídle Kučera a zblízka prostřelil brankáře a dal na 0:1. Domácí se snažili o rychlou odpověď a ta přišla v 22. minutě kdy se Pátek nerozmýšlel, napálil míč ze střední vzdálenosti a trefil po zemi k tyči a vyrovnal na 1:1. V 27. minutě zahrávali domácí roh, hosté se zmocnili míče a po rychlé akci na pár dotyků zakončoval Marek přesnou střelou z první na zadní tyč a upravil na 1:2. Hra byla dále vyrovnaná domácí se snažili o kombinaci a hosté jim odpovídali protiútoky. V 41. minutě se odrazil míč k Dobrovolnému a ten vystřelil a trefil přesně pod břevno a stanovil poločasové skóre na 2:2.

Chyba brankáře

Do druhého poločasu vstoupili aktivně domácí a tlačili se do zakončení ale scházela jim přesnost v zakončení, nebo situace uhasila hostující obrana a brankář. Hosté se k útočení dostávali méně než v prvním poločase a hrozili jen po rozích nebo standardních situacích. K domácím se obrátilo zády i štěstí když Kamarád nastřelil tvrdou ranou břevno a tak si Losenice svůj kalich hořkosti vypila, když v 80. minutě když si jinak dobře chytající Augustin vybral slabou chvílí a lehký nákop po zemi chtěl sebrat do rukou, míč mu vypadl z ruky a dotírající Vitek jej sebral a dopravil do prázdné branky a dal jeden z nejsnazších gólů v životě. Domácí se z této facky nedokázali oklepat a i když vytvořili několik závarů , vyrovnání se nedočkali a odevzdali všechny body hostům.



Ohlasy k zápasu


TJ Velká Losenice
Jiří Kasal (brankář): Náš výkon nebyl špatný, ale tak jako už několik let nás trápí koncovka a nedokážeme přetavit dobrou hru v góly a body. Tentokrát jsme dokázali zahrát dobře oba poločasy ale nakonec jsme po hrubce neudrželi ani remízu a body jsme darovali Radostínu . Nezbývá než jít dál a pokusit se o zázrak a vyhrabat se ze dna i když víme že nás na konci čekají týmy z čela tabulky kde bude těžké získat body.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Miroslav Láznička (hráč): Do Losenice jsme přijeli trošku s torzem naší sestavy a v ní ještě byli zranění kluci. Domácí byli fotbalovější, my zase efektivnější... Na šťastné góly to bylo 1:1... Musím pochválit tým, jak se s tím popasoval a že tento těžký zápas konečně zvládl a snad se dostaneme znovu na vítěznou šňůru. Pochválit musím mladíky a v 90 minutě i brankáře Homolu, který nám tři body zachránil.



Sestavy


TJ Velká Losenice
O. Augustin [-] - R. Čihák [-] (82. M. Kučera [-] ) , T. Neubauer [-] , P. Mach [-] , P. Zástěra [-] , R. Kasal [-] , R. Pátek [-] (60. P. Pojmon [-] ) , P. Kamarád [-] (75. M. Němec [-] ) , D. Bratršovský [-] , J. Dobrovolný [-] (60. M. Hrouda [-] ) , R. Kamarád [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - L. Dvořák [-] , D. Invald [-] , K. Kučera [-] (46. J. Marek [-] ) , Š. Havlíček [-] , J. Marek [-] (46. J. Havlíček [-] ) , D. Poul [-] (67. O. Vítek [-] ) , D. Hrbek [-] , J. Koudela [-] , J. Willisch [-] , A. Kališ [-]

Hráči zápasu: O. Vítek , D. Hrbek .
Počet diváků: 54. Rozhodčí: MINYU Ivan - POSPÍCHAL Petr (N), PÁTEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Lukáš Novotný

Expert: Jaroslav Pajkr
Tip experta: výhra domácích

Ve vyrovnaném utkání rozhodne důraz a bojovnost domácích, což je v boji o záchranu důležité, hosté jsou v pohodě, v pohledném utkání padne více branek a domácí těsně zvítězí.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích