7:0
(6:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 16:30

22.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březí vyhrává velkým rozdílem, gól už po 20 sekundách!


Branky


1. D. Burian , 10. J. Chlup , 12. D. Burian , 15. J. Chlup , 40. D. Burian , 42. J. Chlup , 76. D. Burian
17

Březí na své domácí půdě přivítalo Rudolec a gól mu vsítilo už po dvaceti sekundách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka

Zápas mezi Březím a Rudolcem začal pro domácí tým velmi nadějně. Již v první minutě utkání dokázal Burian otevřít skóre, čímž možná zapsal nejrychlejší gól v okrese, a to pouhých 20 sekund od úvodního hvizdu. Domácí hráči si udržovali tlak na soupeře a svou převahu proměnili v branky. Během pouhých 15 minut od začátku utkání vedlo Březí 4:0, což jim výrazně ulehčilo průběh zápasu a změnilo dynamiku hry. Do konce poločasu duo Burian - Chlup přídalo další dvě branky a bylo hotovo - 6:0.

Potvrzení vítězství Březího

I v druhé části zápasu se nepodařilo vsítit Rudolci gól, Březí však taky zpomalilo a svůj náskok zvýšil už jen jednou. V 76. minutě Burian vsítil svůj čtvrtý gól, čímž potvrdil suverénní vítězství svého týmu. Domácí hráči podali odmakaný výkon a jejich snaha se vyplatila v podobě sedmi vstřelených branek. Na závěr zápasu si Březí užívalo zasloužené vítězství a prohloubilo radost z výhry nad soupeřem a dvou hattricků (respektive tří a čtyř gólů).



Ohlasy k zápasu


TJ Březí-Březské
Pavel Jelínek (obránce): Pro nás zápas začal hodně dobře, asi jsme dali nejrychlejší gól v okrese po 20 sekundách a když po 15 minutách vedete 4:0, už se hraje jinak. Děkuji všem za odmakaný zápas, hlavně se moc nenamlast, neusnout na vavřínech a jedem dál .




Sestavy


TJ Březí-Březské
A. Holubář [-] - M. Musil [-] (60. O. Broža [-] ) , M. Sysel [-] , M. Holánek [-] , P. Šimek [-] (75. L. Matoušek [-] ) , P. Jelínek [-] - J. Jobánek [-] (46. P. Drápela [-] ) , D. Dostál [-] - J. Chlup [-] (60. R. Štěpánek [-] ) , D. Urbánek [-] , D. Burian [-]

FC Rudolec
L. Šerejch [-] - A. Boháček [-] - V. Musil [-] , M. Zmeškal [-] (75. F. Vítek [-] ) , M. Sobotka [-] (46. L. Šerejch [-] ) , V. Musil [-] , P. Jaroš [-] , J. Vlček [-] , T. Klimeš [-] , R. Chytal [-] , P. Jaroš [-]

ŽK: 39. J. Chlup - 16. P. Jaroš .
Hráči zápasu: J. Chlup , D. Burian .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - MENCLER Luboš, GRUBER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Jaroslav Pajkr
Tip experta: výhra domácích

Podle mě jasná výhra domácích, Březí hraje na jaře nejlepší fotbal v soutěži, zdobí je výborná obrana a rychlost, důraz a produktivita vepředu, hosté hrají pohledný technický fotbal, ale na jaře to není ono.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích