1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 17:00

24.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Černice se snižujícím gólem povzbudily, na obrat to ale proti favoritovi nestačilo


Branky


27

Černice, bojující druhým rokem o záchranu v soutěži, na svém pažitu přivítaly slávisty z Vejprnic, jenž spolu s plzeňským Petřínem vedou tabulku krajského přeboru. Hosté svého soupeře od začátku přehrávali, dokud nepadla branka na 1:2...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ale pěkně od začátku. Vejprnice na svého soupeře vletěly a už ve 3. minutě musel Strejc lovit míč ze své svatyně, když se prosadil Robin Dvořák. Hosté se uklidnili a na míči byli nadále lepším týmem, který o deset minut později dokázal navýšit skóre. Křemenák připravil tutovku pro Jana Bayera a ten se zakončením do odkryté brány neměl problém. Ovšem poté, co domácí trochu přeskupili řady, nabídli vejprničtí svým soupřům lahůdku, kterou proměnil zkušeně Petr Mlnařík. A když k tomu přičteme předchozí i pozdější velmi dobrou aktivitu domácího brankář Strejce, měly Černice velkou naději v bodový zisk z tohoto zápasu. Do přestávky se ale už nikdo neprosadil.

 

Brzy po výměně stran mohli hosté dvakrát navýšit své vedení, ale zasáhl velmi dobře Strejc a stále to bylo o jednu branku. Domácí se snažili svého soupeře zatlačit, ideálně aby chyboval, nebo aby se jim podařilo dostat míč do zajímavé pozice v šestnáctce, ale to se nedařilo. Na druhé straně se však podařil jeden z dalších protiútoků slávistů, který zařídili opět Křemenák s Bayerem, jenž po přihrávce prvního jmenovaného měl už snadnou práci. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Smíšek, trenér: Tentokráte jsme prospali prvních 20 minut zápasu, dostali po chybě gól hned ve 3. minutě, ale to nás neprobudilo. Vejprnice byly lepší a nebezpečnější, vůbec jsme se jim nevyrovnali v rychlosti a důrazu, takže přidaly druhý gól. Trošku jsme upravili rozestavení, hra se vyrovnala a Petr Mlnařík dokázal snížit. Hodně nás držel brankář David Strejc, který odchytal dobrý zápas a jeho zákroky dávaly naději na nějaký obrat. Druhý poločas Vejprnice dobře bránily, my jsme byly více na míči, ale opět jsme je nedokázali dostal pod větší tlak, ani střídající hráči hru nějakým způsobem neoživili. Měli jsme územní převahu, Vejprnice chodily do brejků a jednoho nás potrestaly. Zbývá nám sedm zápasů, převážně s mužstvy z druhé poloviny tabulky, takže teď už musíme zabrat.

SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: V sobotu jsme ukázali, jak si udělat jasný zápas složitým. Měli jsme fantastických asi 25 minut, vedli na hřišti Černic 0:2, ale mělo to být o dvě branky více. Pak jsme domácím doslova na zlatém podnose nabídli snížení. Je to povzbudilo a my lehce znervózněli. První poločas jsme končili neproměněným samostatným únikem na brankáře a druhý začali dalšími dvěma. Pak to byl spíše bojovný, ne moc pohledný zápas, který jsme rozhodli až v samotném závěru. Tři body z venku máme, to je nejdůležitější, ale tolik neproměněných šancí by nás v příštích zápasech mohlo mrzet.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
D. Strejc [-] - P. Toman [-] (83. V. Vránek [-] ) , P. Mlnařík [-] (83. J. Nedvěd [-] ) , M. Chvojka [-] , A. Ježek [-] , V. Nosach [-] - J. Pipaš [-] , K. Fürbacher [-] (67. S. Basha [-] ) - V. Klokan [-] (50. O. Ukhal [-] ) , M. Müller [-] , K. Zeliński [-] (50. A. Tsubera [-] )

SK Slavia Vejprnice
J. Turek [-] - M. Kouřil [-] , A. Heller [-] (60. D. Csambal [-] ) , V. Puhlovský [-] , F. Heindl [-] , M. Hejduk [-] , R. Dvořák [-] (78. R. Křen [-] ) , J. Bayer [-] (90. J. Pospíšil [-] ) , M. Majerčík [-] , D. Křemenák [-] (90. L. Rada [-] ) , D. Svoboda [-]

ŽK: 56. M. Chvojka , 56. M. Müller , 69. A. Ježek - 63. M. Majerčík .
Hráči zápasu: D. Křemenák , J. Bayer .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - MUDRA Zdeněk, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

I remíza by byla super pro nás.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů