0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 17:00

24.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OHLASEM: Nejtěsnějším výsledkem vyhrála Horní Bříza v Nepomuku


Branky


27

Nepomuk v posledních kolech sbírá body hodně těžko a tak byl favorit utkání jasný. Hosté se bodovými zisky a kvalitními výkony na jaře vyšvihli na dosah třetímu místu a ukázali, že dokáží zvládnout i těžký zápas na horké půdě v Nepomuku. Přečtěte si hodnocení trenérů obou celků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Myslím si, že takto hratelnou Horní Břízu jsme ještě nepotkali. Do páté minuty jsme jim mohli "zatlačit oči" dvěma tutovkama, to jsme šli sami na bránu. Nicméně i tak byli hosté fotbalovější, byli dobří na míči a to na nás stačilo. Ze začátku druhé půle jsme mohli srovnat po nezvyklém kiksu gólmana, náš hráč to z penalty chtěl dovést až za brankovou čáru, ale obránci mu to nakonec stačili ukopnout. Bohužel se fotbal hraje na góly... Soupeři dali jeden, my z, ne šancí, ale tutovejch šancí, jsme žádnou nedali. Remíza by byla asi spravedlivější, ale jak říkám, hraje se to na góly.

SK Horní Bříza
Michal Kubice, trenér: Ještě jako aktivně hrající jsem do Nepomuka jezdil velice nerad, vždycky to tam mělo totiž pramálo společného s kvalitním fotbalem, a to bohužel přetrvalo dodnes. Takže jsem určitě velice rád, že si odvážíme 3 body za hubenou výhru 0:1 a hlavně, že odjíždíme všichni relativně v pořádku. Není totiž žádným tajemstvím, že někteří hráči odehráli tohle utkání buď se zraněním a nebo s nedoléčenými šrámy z předešlých kol. Kluky proto chci opravdu moc pochválit za morální přístup a za obrovskou bojovnost. K samotné hře se asi ani nechci moc vracet, protože jak jsem už řekl v úvodu, byla to spíš fotbalová válka a boj, než hezká fotbalová podívaná. Neříkám, že tam nebylo nic, co by se nedalo pozitivně hodnotit, ale tentokrát jsem já sám rád, že je tenhle zápas za námi a můžeme se už soustředit a připravovat na další soupeře.



Sestavy


FK Nepomuk
M. Flandera [-] - J. Nový [-] (85. J. Kohout [-] ) , M. Kašpar [-] , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , A. Salabai [-] (70. D. Jára [-] ) , M. Skala [-] , J. Chalupný [-] , L. Sládek [-] (75. D. Šmíd [-] ) , T. Voráček [-] , J. Pittr [-]

SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - Z. Netáhlo [-] , A. Lavička [-] , S. Rous [-] , V. Šimice [-] - M. Tvrdík [-] , J. Kraček [-] , D. Šebek [-] (85. S. Tkačik [-] ) , M. Paukner [-] - - V. Kocourek [-] (88. M. Trojanec [-] ) , M. Beránek [-] (75. O. Calta [-] )

ŽK: 58. J. Nový , 68. M. Baran , 82. J. Kalabza - 54. J. Schimmer , 90. M. Trojanec , 90. S. Rous .
Hráči zápasu: V. Kocourek , A. Lavička .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Fanfule Adam - FANFULE Ladislav, MATOUŠEK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Nepomuk je doma silný ale Bříza má kvalitu. Remíza.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů