Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 16:00

24.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov s přehledem porazil Kralovice, “Doufám, že to pro nás bude odrazový můstek,” říká Korelus


Branky


24

Po dvou týdnech, co se Sokolu nepovedl daleký výjezd do Sušice (0:3), jel do neméně dalekého Tlumačova. Dopadlo to podobně neslavně. Od začátku byli hladovější domácí a i když hosté dokázali vstřelit první branku, Tlumačov nakonec zvítězil vysoko 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu byli lepší domácí fotbalisté, kteří byli působili o dost svěžejším dojmem a bylo na nich vidět, že jdou získat 3 body.

Do toho ale hodil vidle soupeř z Kralovic, které z ojedinělé příležitosti vstřelil první gól, když se po krásné akci prosadil Martin Řenč. To bylo od hostů ale vše. Zbytek poločasu, stejně jako do prvního gólu, patřil domácím, kteří nejprve srovnali zásluhou přesné hlavičky Radka Šindeláře a chvíli před půlí se po faulu na Tomáše Koreluse a proměněné penaltě Lukášem Korelusem radovali z vedení, se kterým šli rovněž do kabin.

 

Druhý poločas dost připomínal ten první. Jen s tím rozdílem, že zde už si stále lepší Tlumačov nenechal vstřelit první branku, naopak, hned z rozehrávky dal velmi důležitý gól na 3:1 Tomáš Korelus. Kralovice tak rázem mohly překopávat plány z kabiny. Na toho dne dobře hrající s fungující tým Tlumačova ale by to možná ani tak nestačilo.

Z druhé půle neuběhlo ani deset minut a domácí se radovali podruhé. Trefil se Quang Huy Tran.

 Ve zbytku zápasu pak hosté dokázali snížit zásluhou Kulhánka, poslední slovo ale měl znovu Tlumačov, konkrétně Tomáš Korelus, který svým druhým gólem v zápase upravil na konečných 5:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Tlumačov
Tomáš Korelus, hrající trenér: Po měsíci, kdy jsme měli los těžký pomalu jak v divizi, k nám přijeli Kralovice, tým, který za mě osobně je na "dostřel" a pokud jsme chtěli pomýšlet na záchranu, dnes výhra byla bezpodmínečná. Složení 11tky jsme tomu přizpůsobili a zůstal jsem na hrotu, kde mi to bohužel posledních pár kol nešlo. Úvod zápasu nám vyšel dobře, měli jsme tlak prvních 15 minut, bohužel jsme po krásné akci soupeře inkasovali a museli jsme dohánět. Naštěstí jsme díky Šindelářově hlavě a za mě jasné penaltě na mě dokázali otočit a poločas skončil 2:1 pro nás. Do druhé půle jsme nic nezměnili, dokázali jsme hned z rozehrávky dát na 3:1 a pak v průběhu dát branky na finálních 5:2 pro nás. Druhou půli jsme zvládli až na pár chyb bravůrně, čehož si cením. Jsem hrozně rád, že tým si uvědomil, že nám jde o vše a bylo to po celý zápas znát. Těší mě, že jsem dokázal dvěma brankami týmu pomoci, protože mi to tam poslední kola nepadalo a dnešní výhra doufám bude odrazový můstek pro nás, protože dnešní výkon byl poprvé takový, jaký jsem očekával už od prvního kola. Nesmíme se dneškem nechat nijak unést, protože jakmile za týden ve Staňkově bude sebemenší podcenění, zápas nezvládneme a vrátíme se opět do pozice, ve které prostě nikdo z Tlumačova být nechce. Zbývá 7 kol a ty musíme odmakat jako dnes, jiná cesta k záchraně nevede.

TJ Sokol Kralovice
Lukáš Sládek, hráč: V neděli po poledni jsme vyrazili na celodenní výlet do Tlumačova. Věděli jsme, že nás čeká velice náročné utkání proti týmu, který bude bojovat a nic nám nedá zadarmo, tak jsme se k tomu chtěli postavit. Pro nás se odehrála taková “klasická neděle”, kterých už jsme tuhle sezónu pár zažili. Prostě všechno špatně. Chyběla nám bojovnost, motivace, jiskra. Sice jsme vstřelili první gól, ale to bylo vlastně všechno. Soupeřova hra na nás platila a my nedokázali najít klid. Tlumačov do poločasu skóre otočil. V kabině jsme si řekli, že uděláme vše co bude v našich silách, abychom výsledek zvrátili. Tuhle naději uhasili domácí hned v první minutě 2.poločasu, kdy vstřelili na 3:1. My už se z toho nedokázali vzpamatovat. Tlumačov to chtěl víc, šel si pro to a zaslouženě vyhrál. Tenhle zápas už je minulostí, soustředíme se na to, co přijde. Jedeme dál.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
O. Pomothy [-] - O. Rottenborn [-] (66. O. Sladký [-] ) , J. Korelus [-] (83. T. Frček [-] ) , T. Petr [-] , T. Korelus [-] , R. Šindelář [-] , V. Jansa [-] , M. Schneider [-] , L. Korelus [-] , . Tran [-] , F. Šinál [-]

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - M. Kůsa [-] , O. Berbr [-] , M. Řenč [-] (66. M. Kulhánek [-] ) , O. Růžek [-] , T. Kříž [-] , J. Lavička [-] , M. Pánek [-] (39. D. Běláč [-] ) , P. Gažák [-] (80. J. Koča [-] ) , J. Kulhánek [-] , L. Sládek [-]

ŽK: 89. L. Korelus - 56. T. Kříž , 78. L. Sládek , 89. J. Kulhánek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - ŠIMEK František, ŠKARDA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Filip Sedlačko
Tip experta: výhra hostů

Zde i přes postavení v tabulce dle mého uvidíme velice vyrovnaný zápas, ale myslím, že vítězně zápasu vyjdou hráči Kralovic.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza