T. Velek 60.
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 10:15

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice si odvezly tři body z Mochtína a stále se drží na špici


Branky


60. T. Velek - 46. J. Boček , 57. J. Boček
16

Mochtín prohrál ve 23. kole s Horažďovicemi 1:2. Vítězství hostujícího týmu řídil nejlepší střelec soutěže Jan Boček, který v zápase vstřelil dvě branky. Horažďovice zůstávají minimálně do středeční dohrávky Měcholup se Starým Plzencem na první příčce, Mochtín je pátý. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Postavení obou celků slibovalo atraktivní podívanou. Horažďovice navíc v podzimní části porazily soupeře 5:0, a tak měli domácí o motivaci víc. V prvních minutách se mužstva spíše oťukávala a zajímavých šancí bylo pomálu. Hosté si nakonec vypracovali dvě velmi dobré příležitosti ke skórování, v brance Mochtína však stál pozorný Hromada, jenž brzkým vyběhnutím zmařil oba nadějné pokusy. Ve 35. minutě nešetrně fauloval protihráče domácí Velek a rozhodčí mu okamžitě ukázal žlutou kartu. 

 

Během 15 minut viděli diváci tři góly

Druhý poločas už branky přinesl. Ve 49. minutě domácí chybovali v rozehrávce, toho ihned využil J. Boček a v samostatném úniku se nemýlil, 1:0 pro Horažďovice. V 57. minutě se navíc stejný hráč dostal do další slibné příležitosti a ani tentokrát nezaváhal, 2:0. O tři minuty později se ale dočkal i Mochtín. V 60. minutě se objevil v ideální pozici Velek a přesným zakončením snížil na 1:2. V eventuálním srovnání skóre zabránilo domácímu týmu vyloučení. V 75. minutě obdržel za faul druhou žlutou kartu Čeleda a zápas pro něj skončil. O minutu později ještě dostal červenou kartu hostující Blažek, ten ale už v té době nehrál, jelikož ve 31. minutě střídal z důvodu zranění. Horažďovice si pohlídaly těsný náskok a ve 23. kole si z Mochtína odvezly všechny tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Jaroslav Cihlář, asistent trenéra: V prvním poločase se týmy spíše oťukávaly. Horažďovice si postupem času vypracovaly dvě příležitosti ke skórování, ale obě výborně zlikvidoval včasným vyběhnutím náš brankář. Góly začaly padat až po přestávce, kdy jsme udělali dvě zbytečný chyby, které soupeř potrestal. Sice se nám vzápětí podařilo snížit, na body to bohužel dnes nestačilo. Přesto si myslím, že se hrálo oboustranně kvalitní utkání a určitě bych chtěl pochválit všechny hráče za odmakaných 90 minut.




Sestavy


TJ Sokol Mochtín
V. Hromada [-] - P. Blažek [-] (31. R. Smolík [-] ) , J. Pretzelmayer [-] , D. Gajdušek [-] , O. Sedláček [-] (81. P. Kovařík [-] ) , T. Velek [-] , M. Kutka [-] , J. Čeleda [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , Z. Smolík [-]

FK Horažďovice
D. Petržilka [-] - M. Šedivý [-] - A. Faltys [-] , M. Mlnařík [-] , O. Šabek [-] - - P. Klečka [-] (46. T. Pančenko [-] ) , J. Boček [-] , D. Macoun [-] , T. Jůda [-] , Š. Urban [-] , J. Pivnička [-] (65. J. Pavlík [-] )

ŽK: 35. T. Velek , 59. J. Čeleda - 73. M. Mlnařík , 85. D. Macoun . ČK: 75. J. Čeleda , 76. P. Blažek .
Hráči zápasu: O. Šabek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ADÁMEK Filip - SLABÝ Otto, KOVÁŘ Bronislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Radek Šlejska
Tip experta: výhra hostů

Mochtín hraje všechno přes dva hráče a Horažďovice mají plný tým perfektních fotbalistů. Bude to pro Horažďovice těžký zápas, ale 3 body si odvezou a dále budou bojovat o první místo.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů