3:1
(2:0)
90. J. Adlt (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 15:30

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strašák Lhoty v této sezoně zná jméno, Košutka ukořistila z dvojzápasu všech 6 bodů


Branky


8. M. Šmíd , 45. J. Chaloupka (p.) , 86. D. Adam - 90. J. Adlt (p.)
13

Lídr ze Lhoty přijížděl do Ledců k souboji s Košutkou v roli favorita. Domácí se zatím na jaře hledali a byli bez bodu. V Ledcích ale jakoby ožili a hosty překvapili po podzimním měření sil i tentokrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do azylu Košutky přijela dosud vedoucí Lhota, která právě od Košutky schytala jedinou podzimní porážku. Hosté tak nechtěli ponechat nic náhodě a na svého soupeře vlétli a presovali jeho rozehrávku. I přes aktivní start se ujali vedení domácí. V 8. minutě se po zaváhání brankáře Lhoty trefil Šmíd. Úvodní branka otočila prozatimní rozvržení sil na hřišti. Od té chvíle o sobě dávala vědět hlavně Košutka. Když už to vypadalo, že domácí druhou branku z vytvořených šancí nepřidají, pískala se v poslední minutě poločasu penalta. K té se postavil Jakub Chaloupka a připravil pro hosty gól do šatny. 

 

 

Lhota si byla vědoma, že v prvním poločase nepodala ideální výkon a na jejím vstupu do dějství druhého to bylo vidět. Hosté od úvodních chvil převzali otěže zápasu do vlastních rukou a domácí chvílemi nevěděli, kde jim hlava stojí. Výkonem, ale jakoby urazili fotbalovou štěstěnu, a tak ne a ne žádnou z příležitostí využít. Postupem času se na hostující kopačky začala vkrádat nervozita a pro domácí se začali objevovat možnosti protiútoků. Jeden z nich dotáhl do zdárného konce v 86. minutě Adam, který vystihl rozehrávku Lhoty a ztvrdil tak první jarní body pro Košutku. Hosté se přeci jen dočkali čestného zásahu. V 90. minutě proměnil pokutový kop Adlt.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň B
Zdeněk Hladík, trenér: Do našeho azylu v Ledcích přijel lídr tabulky, kterému jsme jako jediní připravili jedinou podzimní porážku. Do utkání lépe vstoupili hosté, kteří nás presovali již od našich krajních obránců, což nám komplikovalo naši rozehrávku. Po ojedinělé akci chyboval hostující gólman a my jsme se ujali vedení. Po úvodním gólu se hra vyrovnala a více gólových šancí jsme si do konce poločasu vytvářeli mi a po zásluze jsme byly odměněni druhou brankou. Druhý poločas byl ve znamení hostů, kteří nás uzavřeli na naší polovině. Přes tlak, který na nás hosté vytvořili jsme i s trochou štěstí odolávali a z několika brejků jsme mohli navýšit skóre, což se povedlo až v samotném závěru, kdy Adam chytře vystihl rozehrávku hostů a dodal nám klid. V úplném závěru hosté stačili ještě zkorigovat. První jarní body jsme vyválčili a doufejme, že nám pomohou se odrazit k vyšším patrům.

TJ Sokol Lhota B
Libor Novák, hráč: V prvním poločase jsme vůbec neplnili požadované věci a i kvůli tomu jsme Košutce darovali poločasový náskok. I přes velmi zlepšený výkon ve druhé půli jsme nedokázali průběh utkání otočit, i když jsme na to šance měli.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
L. Vicenda [-] - J. Chaloupka [-] (74. O. Sotona [-] ) , D. Triner [-] (66. P. Sobotka [-] ) , L. Kovařík [-] , D. Adam [-] , J. Kastl [-] (78. J. Škovran [-] ) , M. Šmíd [-] (66. F. Bloch [-] ) , J. Lhoták [-] , T. Ivankiv [-] , M. Langmajer [-] , S. Tázler [-] (46. T. Ježek [-] )

TJ Sokol Lhota B
M. Riška [-] - Z. Paul [-] (76. D. Nguyen [-] ) , M. Šindelka [-] , T. Diviš [-] , M. Kotrch [-] , L. Novák [-] , J. Brož [-] , J. Adlt [-] , V. Suda [-] , D. Fictum [-] (46. M. Štefan [-] ) , J. Záhrobský [-] (86. J. Psutka [-] )

ŽK: 41. M. Langmajer , 62. J. Kastl , 94. J. Škovran - 9. M. Šindelka , 30. T. Diviš , 59. Z. Paul .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MAREŠ Martin - RYBINSKI Lukáš, HORA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Kraj se hraje ve stejný den, takže čistě rezervní zápas. Myslím, že dojde k dělbě bodů.

Tip: výhra domácích