0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vochov doma vyšel naprázdno, Roudná rozhodla v úvodní patnáctiminutovce


Branky


13

Vítěz utkání se mohl posunout na šesté místo. Za ním lépe ve Vochově vykročila Roudná. Rychlé dva góly určily ráz utkání, který se až do jeho konce nezměnil. Roudná tak zvítězila i ve třetím venkovním v novém roce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stejným bodovým ziskem se mohly pyšnit před vzájemným zápasem oba celky. O něco lépe se zatím výsledkově na jaře dařilo hostům z Roudné. Svou pohodu potvrdili i v úvodu utkání s Vochovem. Pohodlný polštář do dalšího průběhu utkání zařídil nejdříve v 8. minutě hostující útočník Titěra. Studenou sprchu pro domácí pak ještě zdvojnásobil ve 14. minutě Vachovec, který se podobně jako před ním Titěra nemýlil. Domácí tak neubránili ani jedno ze dvou největších nebezpečí v hostujícím mančaftu. Ve zbylém čase prvního poločasu, už se nikdo další neprosadil a Roudná si tak do kabin odnášela nadějný náskok.

 

Druhý poločas pokračoval před stovkou přihlížejích diváků, podobně jako končil ten první. Koncentrovaně hrající obrana hostů svého soupeře do šancí příliš nepouštěla a navíc si byla vědoma, že v případě chyby má za sebou spolehlivě chytajícícho Kolaříka. Domácí nakonec nepřipsali v sobotním odpoledni ani jeden střelecký úspěch. Onen střelecký úspěch naopak přidali hosté. V 85. minutě si mnul ruce hostující kormideník, když třetí branku jeho týmu přidal mladý Jonáš, kterého chvíli před tím poslal na trávník.



Ohlasy k zápasu



SK Roudná
Jan Diviš, vedoucí: Naše třetí jarní utkání na hřišti soupeře a třetí vítězství. Náš tým zaslouží pochvalu za bojovnost, ale i kvalitu. Zápas rozhodl rychlý dvoubrankový náskok, který zařídili střelci Titěra a Vachovec a bezchybný výkon obrany v čele s brankářem Kolínem, který udržel čisté konto.



Sestavy


SK Vochov 1930
J. Mráz [-] - J. Süsz [-] , D. Frank [-] , J. Klečka [-] , F. Šváb [-] , M. Brousil [-] , D. Grim [-] , M. Diviš [-] , M. Škoda [-] (35. M. Šulaj [-] ) , L. Honzátko [-] , V. Vilímek [-] (80. F. Bluďovský [-] )

SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Titěra [-] , V. Madunický [-] (78. M. Jonáš [-] ) , M. Vachovec [-] , J. Kašpar [-] (68. L. Jandoš [-] ) , M. Ranš [-] , Š. Míčka [-] (46. P. Brichcín [-] ) , V. Rada [-] , V. Ranš [-] , P. Kratochvíl [-] , A. Dejmek [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kostelník Lumír - JEŽEK Petr, HARAZIM Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Jediný, kdo může můj tip zlomit, je zkušený plejer Vachy. Bojím se ale, že si ho Vochov ohlídá. Na druhou stranu píská to věhlasný rozhodčí Kostelník, takže z toho může být i pěkná bramboračka s červenými kartami.

Tip: výhra domácích