2:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:30

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litice roli favorita zvládly, v Hradišti ale doháněly dvoubrankové manko


Branky


14. M. Blumentritt , 15. N. Bilunyk (p.) - 40. J. Krejčí , 55. M. Horn , 58. M. Horn
13

Hradiště mělo po úvodní čtvrthodině našlápnuto k dalšímu vítězství. Litice ale orámovaly poločas třemi góly a těžce získané vedení už ve zbytku utkání nepustily. Roli favorita tak s vypětím všech sil zvládly a na jaře podruhé naplno bodovaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litice, které v jarních bojích doposud okusily chuť vítězství, porážky i nerozhodného výsledku, musely být na pozoru. Proti nim stál totiž sice poslední tým tabulky, který byl ale posilněn vítězstvím z posledního kola. To asi ale nebylo pro hosty dostatečné varování. Domácí jim zasadili dvě rány v rychlém sledu. Ve 14. minutě poslal domácí do vedení Blumentritt. Než se hosté stačili rozkoukat, byla proti nim nařízena penalta. S jejím proměněním neměl problém v 15. minutě Bilunyk. Litice ale nesložily zbraně. Po dvou inkasovaných brankách se zlepšily a nakonec se jim povedlo gólem do šatny z rohového kopu snížit. Ve 40. minutě to měl na svědomí Krejčí.

 

Kontaktní branka jakoby vliva hostům krev do žil. Nástup do druhého poločasu je zastihl v daleko lepším světle než v tom prvním. Problémy přidělával domácím obráncům hlavně pohyb rychlých hráčům v hostujícím dresu. Z takové situace se hostům podařilo v 55. minutě vyrovnat zásluhou Marka Horna. Marek Horn zvládl běhěm následujících třech minut i dokonat obrat. Hosté se tak poměrně rychle zvládli dostat z velmi zapeklité situace. Nabité vedení ale museli velmi pečlivě bránit. Hradiště vrhalo postupem času víc a víc sil do útoku, s jeho výpady si ale hostující obrana nakonec zvládla poradit.



Ohlasy k zápasu



TJ Plzeň-Litice
Pavel Vacek, hráč: Do utkání jsme nevstoupili vůbec dobře a po dvou brankách v rychlém sledu jsme měli těžký úkol...ale musím kluky pochválit, od 30min jsme převzali iniciativu a snížili po rohu do šatny. Ve druhém poločase jsme věděli, že rychlostně domácí nebudou stačit a to se potvrdilo a po únicích jsme zápas otočili. Zasloužená výhra a hlavně týmový výkon od všech... vyzdvihnout přesto musím Lukáše Fořta, který druhou půli dominoval v soubojích s nebezpečným útočníkem domácích.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
T. Lapský [-] - M. Furár [-] , M. Blumentritt [-] (58. H. Vladimír [-] ) , O. Pytlík [-] (77. J. Rucký [-] ) , J. Ženíšek [-] - T. Beránek [-] (58. J. Soukup [-] ) , P. Henrich [-] , V. Krušina [-] - N. Bilunyk [-] - V. Sirotek [-] , M. Valeček [-]

TJ Plzeň-Litice
M. Horn [-] - V. Liška [-] (28. J. Horn [-] ) , A. Hanzlíček [-] , A. Radvanovský [-] (46. O. Boháček [-] ) , J. Krejčí [-] (61. D. Hrubý [-] ) , O. Kollros [-] , F. Vajskebr [-] (61. P. Vacek [-] ) , M. Horn [-] , L. Fořt [-] , J. Kanta [-] , T. Voves [-] (86. J. Beneš [-] )

ŽK: 80. M. Valeček , 80. T. Beránek , 87. M. Furár - 77. T. Voves , 92. D. Hrubý .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Schingler Milan - KRÁL Tomáš, PEŠEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Hradiště bude chtít navázat na minulý týden s Unionem. Avšak dlouhý nakopávaný balóny (především z kopce) v podání Litic můžou domácí pozlobit. Tipuju remízu.

Tip: výhra domácích