5:2
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 15:30

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na šance vyrovnané, kvalita v zakončení ale mluvila pro Slovan


Branky


24. M. Nosek , 29. L. Boula , 37. M. Nosek , 64. M. Nosek , 83. M. Vojta - 14. V. Dziadus , 45. O. Jakoubek
13

Slovan začal v minulém kole sbírat body, což chtěl potvrdit i v domácím zápase s houevnatým Unionem. Utkání, které vzhledem k početnému množství gólových příležitostí rozhodně nenudilo, nakonec ovládli domácí a posunuli se na čtvrté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Union si chtěl spravit reputaci po porážce s posledním Hradištěm a na Slovan začal dobře. Ve 14. minutě vybojoval míč u rohového praporku a přiblížil se s ním k vápnu Kutný, aby ho následně připravil na hranici penalty Dziadusovi, který nezaváhal a poslal míč k tyči. Vyrovnání ale na sebe nenechalo dlouho čekat. Ve 24. minutě ho zařídil Martin Nosek. Nutno říct, že gólman hostů tady neměl úplně čisté svědomí. Ve 29. minutě už domácí slavili otočku, když postupoval sám na branku Boula a proměnil. Podobná situace se stejným koncem se opakovala i v 37. minutě, jen byl tentokrát na konci akce Martin Nosek. Naději do druhého poločasu ale dal hostům v 45. minutě Jakoubek, který dorazil míč zblízka do branky po vyražené střele z přímého kopu od Stacha.

 

 

 

 

 

 

Proti Unionu před druhým poločasem, kde měli jednobrankové manko dotahovat, mluvilo i to, že do poločasové pauzy už museli třikrát střídat kvůli zranění. Ve druhém poločase měli své šance, ale samostané úniky na rozdíl od domácích nevyužili. Kdo dal další gól, tak byli domácí. V 64. miutě se to povedlo už potřetí Martinu Noskovi, který tak zkompletoval hattrick. Za zápasem bohatým na šance z obou stran udělal tečku v 83. minutě Vojta, který stanovil konečný výsledek na 5:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Union Plzeň
Petr Starý, vedoucí: Nebyl to od nás úplně špatný zápas, ale byli jsme zoufalí v zakončení. Třikrát jsme šli sami na bránu a nebylo z toho nic, Slovan měl takové možnosti dvě a obě využil. Při proměnění všech větších šancí to mohlo být tak 10:10, bohužel soupeř byl efektivnější a díky tomu vyhrál zaslouženě. Taky jsme měli smůlu na zranění, už během první půle jsme museli dvakrát střídat, třetí zraněný odstoupil o poločase.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910 B
J. Kabourek [-] - J. Reischig [-] (20. M. Nosek [-] ) , M. Vričan [-] , O. Nosek [-] , M. Kolečko [-] (46. O. Žák [-] ) , L. Mareška [-] (46. M. Vojta [-] ) , L. Boula [-] (74. A. Daniel [-] ) , O. Ladislav [-] (72. F. Štich [-] ) , K. Hranáč [-] , P. Nožička [-] , M. Lang [-]

TJ Union Plzeň
M. Haase [-] - P. Kutný [-] , L. Stach [-] , J. Pachner [-] , V. Dziadus [-] (31. Z. Chmelík [-] ) , D. Kryvorot [-] (8. Y. Mokhtari [-] ) , L. Holka [-] (46. O. Cajthaml [-] ) , J. Douša [-] (81. A. Hořánek [-] ) , D. Kalaš [-] , O. Jakoubek [-] , P. Kalaš [-]

ŽK: 79. M. Lang .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: SVOBODA Lukáš - ERET Tomáš, LHOTÁK Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Vyrovnané týmy, ale Slovan doma vyhraje. Zvlášť, když Union v minulém kole zaváhal s Hradištěm doma a v kabině bude dusno.

Tip: výhra hostů