Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 13:30

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejvyšší výhra ročníku. Rapid zostudil Chotíkov i přes zkrácený závěr 14 góly


Branky


13

O favoritovi bylo jasno, že ale bude v ohrožení nejvyšší výhra ročníku, u které byl mimochodem rovněž Chotíkov, čekal asi málokdo. Rapid ji nakonec pokořil o jednu branku a díky zaváhání Lhoty se posunul do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rapid do zápasu nastoupil s chutí, což se o hostech říct příliš nedalo. Už v 7. minutě trefil Holík z malého vápna tyč, od které se balon odrazil k volnému Kadlecovi. Kadlec měl prsty i u druhé branky, když naservíroval míč v 17. minutě před prázdnou branku Holíkovi. Ve 21. minutě zvyšoval na rozdíl třech branek přízemní střelou k tyči Jandík. Branková konstrukce pomohla ke skórování i u pokusu Holíka zpoza vápna v 30. minutě. Ojedinělou aktivitu dopředu přetavili hosté v branku. Po nedorazu v obraně Rapidu se prosadil v 33. minutě Štěpán Kolesa. V 35. minutě našel po zákroku brankáře míč hlavu samotného Čupalky. V 37. minutě po souhře Křena s  Kořenkem, zakončoval druhý jmenovaný přesně podél brankáře. Poločasové skóre pak na 7:1 upravil znovu Holík.

 

Po přestávce měli chuť i střídající hráči. Ve 49. minutě napřáhl z dálky Zikmund a jeho střela skončila až v síti. Svůj čtvrtý gól přidal přehozením gólmana kolenem Holík v 58. minutě. Když se v 66. minutě ujala třetí dorážka z kopačky Čupalky, byla z toho nepopulární desítka. K asistencím následně přidal hattrick během sedmi minut Křen. A podobně jako on, zkompletoval v 78. minutě hattrick i Čupalka. Branku mohl vstřelit i brankář Páník, ale penaltu neproměnil. Rozhodčí pak ukázal soucit s hostujícími hráči a po penaltě utkání ukončil, protože by se mu stejně další branky do diáře nevešly.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň B
Pavel Nový, hráč: Proti Chotíkovu se nám venku moc nedaří, zato doma, to bývá dost často kanonáda. Výsledek zápasu tentokrát vypovídá za vše. Hosté toho moc nepředvedli. Zápas se spoustou gólů a dalšími neproměněnými šancemi nakonec ukončil souboj gólmanů, kdy domácí Béďa Páník nepřekonal z penalty, v poslední minutě, Martina Plice.




Sestavy


SK Rapid Plzeň B
L. Páník [-] - M. Kořenek [-] , J. Kadlec [-] (46. P. Zikmund [-] ) , T. Křen [-] , M. Jandík [-] , M. Klimeš [-] , M. Votava [-] , M. Čupalka [-] , J. Holík [-] , M. Novák [-] (66. J. Řežáb [-] ) , P. Nový [-]

FC Chotíkov 1932 B
M. Plic [-] - A. Cirok [-] , J. Benedikt [-] , O. Svoboda [-] (59. C. Dalakov [-] ) , R. Vomáčka [-] , Š. Kolesa [-] , P. Kolesa [-] (40. M. Ichnatoyla [-] ) , M. Rubáš [-] , M. Tříkač [-] , D. Kestler [-] (59. M. Vyskoč [-] ) , P. Maruš [-] (21. D. Soukup [-] )

ŽK: 24. M. Jandík .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: KRATOCHVÍL Václav - HAVRÁNEK Martin, KRÁL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Jasná jednička, Rapid vyhraje rozdílem třídy.

Tip: výhra domácích