1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litice dotáhly ke třem bodům dorostenci, Roudná přišla po zkratu o zkušeného brankáře


Branky


15

Litice se mohly v případě vítězství posunout do první poloviny tabulky a zároveň se dotáhnout na svého soupeře z Roudné. Hostům se to po jednobrankovém rozdílu ve skóre povedlo a Roudná tak musí na první jarní domácí body nadále čekat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas týmu ze středu tabulky se odehrál v sobotu na Roudné, která zatím v novém roce vyhrává jen na venkovních hřištích. A ani tentokrát to nevypadalo na to, že by se na tom něco mělo měnit. Už v 9. minutě si vzali slovo mladící z hostujících Litic, jejichž akci dovedl ke gólu útočník Marek Horn. Úvodní branka hosty nakopla a k druhé brance měli v dalším průběhu prvního poločasu rozhodně blíže oni. Své šance ale bohužel pro ně nevyužili a domácí tak byli před druhým dějstvím stále ve hře. 

 

 

 

Ve druhém poločase se síly na hřišti minimálně vyrovnali. Roudná věděla, že výkon z prvního poločasu na body stačit nebude, a tak od prvních minut zařadila vyšší rychlostní stupeň. Litice ale dlouho neměly s útočnou snahou větší problémy, drželi totiž stále jednobrankové vedení. Když už to vypadalo, že by mohl zápas rozseknout jediný gól, objevil se v 74. miniutě ve vápně v dobré pozici domácí Titěra a srovnal. Jak dlouho domácí na vyrovnání čekali, tak o něj naopak rychle přišli. Hned v 78. minutě zajistil vedení hostům Hrubý. Tečku za utkáním dal v 84. minutě hostující brankář Kolařík, který dal v souboji hostujícímu hráči pěstí do zátylku a byl vyloučen. Zároveň tak domácí i připravil o možnost závěrečného náporu

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Roudná
Jan Diviš, vedoucí: Opět jsme nevyužili domácího prostředí a body ztratili se slabším soupeřem, no nic jedeme dál. Kaňkou na utkání bylo vyloučení našeho supermana v bráně. Za tým Prazdroje lze pochválit střelce Titěru.

TJ Plzeň-Litice
Pavel Vacek, hráč: Do zápasu jsme šli oslabeni o tři hráče ze základu, ale i tak jsme chtěli získat nějaký bod. Ujali jsme se zaslouženě vedení po akci našich mladých a ještě minimálně dvě stoprocentní šance neproměnili. Ve druhém poločase domácí přidali a vyrovnali, my naštěstí kontrovali a opět se dostali do vedení. Konec ovlivnil domácí brankář, který se nechal vyloučit po ráně pěstí do hlavy našeho útočníka. Vezeme tři body a jsme spokojení, ale makáme dál.



Sestavy


SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Titěra [-] , L. Baláž [-] , V. Madunický [-] , V. Rada [-] , M. Ranš [-] (46. Š. Míčka [-] ) , J. Kašpar [-] (57. L. Jandoš [-] ) , P. Brichcín [-] (46. M. Tureček [-] ) , T. Pfleger [-] (80. J. Diviš [-] ) , P. Kratochvíl [-] , J. Houfek [-]

TJ Plzeň-Litice
M. Horn [-] - A. Hanzlíček [-] , T. Voves [-] (61. D. Hrubý [-] ) , O. Kollros [-] , P. Vacek [-] , F. Vajskebr [-] (80. J. Beneš [-] ) , O. Boháček [-] , M. Horn [-] , J. Horn [-] , M. Forman [-] , J. Krejčí [-]

ŽK: 47. T. Pfleger - 51. O. Kollros , 75. F. Vajskebr , 92. D. Hrubý . ČK: 84. V. Kolařík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: SVOBODA Lukáš - BALOUN Dominik, PEŠEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Roudná se hodně zvedla, nečeká nás nic lehkého, jedem tam ale pro body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích