3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota to s Letnou neměla vůbec jednoduché, její odpor zlomila až po hodině hry


Branky


41. Z. Paul , 57. T. Křen , 64. T. Křen - 55. P. Sýkora
15

Cestu za třemi, pro Lhotu důležitými body po minulé ztrátě, neměli mít domácí vůbec jednoduchou. Letná si totiž minulé kolo vyšlápla na Ledce a podobně se chtěla prezentovat i ve Lhotě. Hosté ještě půl hodiny před koncem remízový stav drželi, domácí pak ale zúročili převahu a utkání dotáhli do zdárného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lhota měl cíl napravit zaváhání z minulého kola. Utkání začalo tak, jak se dalo očekávat. Domácí drželi míč na svých kopačkách a hosté na malém hřišti poctivě bránili a čekali na protiútoky. Šancí bylo ale v prvním poločase poskromnu a tak první poločas nabídl vzruch hlavně kolem dvou soubojů v domácím vápně mezi domácím brankářem a hostujícími útočníky, po kterých se hosté zlobili. Hlavní rozhodčí je ale jako penaltové neviděl. Branky se ale všichní přítomní nakonec dočkali. Ve 41. minutě se Lhota z převahy přeci jen prosadila, když potrestala chybu obránců Letné a Zděnek Paul vstřelil gól do šatny.

 

 

Domácí ale rozhdoně vyhráno neměli, o čem se přesvědčili krátce po začátku druhé půle, když v 55. minutě sroval z protiútoku Petr Sýkora. Pověstných pět minut koncentrace po vstřelené brance ale hosté nezvládli. Dovolili se totiž Lhotě dostat znovu do trháku. V 57. minutě se prosadil Křen, který ještě na podzim střílel branky v dresu Vochova. Neuběhlo ani deset minut a bylo prakticky rozhodnuto. V 64. minutě využil nepřehledné situace ve vápně znovu Křen, když ukázal čich střelce a po několika odrazech ve vápně si našel gólovou pozici. I když se pak Letná snažila se zápasem něco udělat, prohru už ani nezmírnila.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota B
Libor Novák, hráč: Zápas jsme měli celý pod kontrolou, drželi jsme míč a Letnou až na výjimky do ničeho nepustili. I tak se nejednalo o lehký zápas, protože soupeř vzdoroval a makal do poslední minuty. Každopádně pro nás se jedná o zasloužené vítězství.

TJ Sokol Plzeň - Letná
Dalibor Máj, hráč: Věděli jsme, že nás nebude čekat lehký soupeř, Lhota držela balón a snažila se o přechod do útoku. Jejich útoky jsme ale celkem v poklidu ubránili a hráli na rychlý kontry dopředu. Bohužel jsme ale udělali chybu v obraně a přišel gól do šatny. Druhá půle se hrála podobně jako první. Lhota kombinovala, ale nějaký enormní tlak neměla. Dokázali jsme po rychlém a pěkném kontru vyrovnat, ale za 2 minuty jsme dostali gól, což s psychikou našich hráčů zamávalo. Třetí gól jsme dostali po takové nepřehledné situaci a několika odrazech v našem vápně. Lhota byla určitě lepší, ale zdatně jsme jim konkurovali. Co chci zmínit na závěr, je naprosto otřesný výkon rozhodčího. V prvním poločase nám nepísknul 2 penalty. První, kdy gólman jde do vzduchu pro balón na hranici velkého vápna a trefí/škrtne šlapákem našeho útočníka, který do něj ani nešel! Druhá penalta taky naprosto jasná, kdy náš útočník hlavičkuje z malého vápna na bránu a gólman, bez zásahu balónu, ho natře. Rozhodčí zapíská faul našeho hráče s tím, že brankář je v malém vápně chráněný. Náš výkon taky nebyl dobrej, ale výkon rozhodčích byl hroznej. Lhotě gratuluji k výhře.



Sestavy


TJ Sokol Lhota B
M. Riška [-] (34. M. Paul [-] ) - M. Kotrch [-] , V. Sulek [-] (46. L. Böhm [-] ) , T. Diviš [-] (74. J. Brož [-] ) , M. Šindelka [-] (48. T. Křen [-] ) , Z. Paul [-] (74. V. Bartovanec [-] ) , L. Novák [-] , J. Jaroušek [-] , J. Adlt [-] , V. Suda [-] , L. Výškrabka [-]

TJ Sokol Plzeň - Letná
M. Stenzel [-] - D. Sýkora [-] , D. Máj [-] , S. Žák [-] (34. P. Kraft [-] ) , J. Toman [-] , J. Hucl [-] , L. Zeman [-] , P. Sýkora [-] , Š. Brožek [-] , J. Trombik [-] (74. J. Červenka [-] ) , M. Rampa [-]

ŽK: 77. J. Hucl .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Nešpor Petr - KULI Karel, JEŽEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Lhota je doma silná, bude brát 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích