7:2
(6:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 16:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pět branek Martina Noska v prvním poločase zajistilo Slovanu očekávané vítězství nad Hradištěm


Branky


8. M. Nosek , 25. M. Nosek , 33. M. Nosek (p.) , 39. M. Lang , 40. M. Nosek , 45. M. Nosek , 65. O. Žák - 74. N. Bilunyk , 85. M. Furár
15

Papírově nejjednoznačnější utkání se mělo konat na Slovanu, kam přijelo Hradiště. Očekávání se také potvrdila. Slovan už v prvním poločase svému hostovi nadělil šest branek, ze kterých hned pět vstřelil Martin Nosek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slovan měl před sebou v sobotu povinnost porazit poslední Hradiště. Práci jim ještě více usnadnili hosté, kteří k zápasu přijeli pouze v deseti hráčích. Opozdilci z řad hostujícího týmu ale po úvodu jejich celku v oslabení dorazili. Domácí jakoby chtěli s góly počkat na vyrovnaný stav hráčů na hrací ploše. První zářez si v 8. minutě připsal Martin Nosek. V tu chvíli asi netušil, co se mu do konce poločasu ještě povede. Ve 25. minutě totiž zvyšoval znovu Martin Nosek na 2:0. Na branku, která by znamenala jeho hattrick, taktéž nečekal dlouho. Povedlo se mu ho dokonat ve 33. minutě z pokutového kopu. Po třetí brance dal prostor i jiným. Ve 39. minutě se prosadil Lang. Netrvalo ale ani minutu a znovu se radoval Martin Nosek. Hosté byli na Slovanu spíše jako sparing partner. Nebylo překvapením, že poslední ránu jim v prvním poločase připravil znovu Martin Nosek, který se po poločasovém hvizdu zastavil ve svém střeleckém účtu na pěti brankách.

 

O osudu utkání tak bylo rozhodnuto a týmy ho v druhém poločase spíše z povinnosti dohrávali. Zlomení hosté těžko sbírali motivaci na nějakou nebezpečnou akci, zvláště po tom, co doplnil půl tucet branek do branky Beneše v 65. minutě Ondřej Žák. Čestného úspěchu se ale hosté přeci jenom dočkali v 74. minutě. Obstaral ho střelec Hradiště posledních týdnů Bilunyk. Kosmetickou úpravu pak ještě dal skóre těsně před koncem v 85. minutě Furár.



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910 B
Jiří Komínek, hráč: Soupeř začal utkání jen v deseti lidech, paradoxně jsme začali dávat góly, až když byli v plném počtu. Hráč utkání jednoznačně Martin Nosek, který zvládl pět gólů už v prvním poločase. Druhý poločas už jsme jen dohrávali.




Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910 B
J. Kabourek [-] - M. Nosek [-] , M. Lang [-] (46. J. Tomášek [-] ) , P. Bouřil [-] (46. O. Žák [-] ) , J. Čarda [-] , M. Kolečko [-] , L. Boula [-] , F. Šmůla [-] (63. F. Štich [-] ) , K. Hranáč [-] , P. Nožička [-] , J. Komínek [-] (63. R. Shevchuk [-] )

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Beneš [-] - J. Ženíšek [-] (64. O. Pytlík [-] ) , M. Beránek [-] , M. Blumentritt [-] , M. Furár [-] - H. Vladimír [-] , V. Krušina [-] , J. Soukup [-] , V. Sirotek [-] - J. Rada [-] - X. Truong [-] (46. N. Bilunyk [-] )

ŽK: 36. J. Soukup .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: DUŠEK Tomáš - SCHINGLER Milan, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Slovan nedá Hradišti šanci, 3 body zůstanou domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích