A. Pašek 27.
M. Hoffmann 38. (p.)
2:6
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 16:30

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úrovní nadstandardní utkání plné branek, šancí a karet ovládli proti Ledcům hosté z Rapidu


Branky


27. A. Pašek , 38. M. Hoffmann (p.) - 5. V. Fleissig , 40. J. Holík (p.) , 47. J. Řežáb , 65. M. Jandík , 82. J. Holík , 86. M. Votava (p.)
15

Sobotní ráno a dopoledne naznačovalo, že by mohla mít osud utkání v rukou vyšší moc. Počasí se ale před utkáním umoudřilo a i hřiště bylo ve výborném stavu. Zápas převyšující úroveň okresní přeboru se divákům musel líbit, i když určitě spokojenější odjížděli ti hostujcící.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do šlágru kola mezi dvěma kvalitními týmy vstoupili lépe hosté z Rapidu. Převahu v začátku utkání přetavil gól po rychlé akci obstřelem na zadní tyč Fleissig. Mírná převaha hostů ale trvala jen do poloviny poločasu. V tu chvíli totiž rozjeli akci domácí hráči, při které Hoffmann naservíroval míč podél vápna Paškovi, který se zakončení do prázdné branky problém neměl. Domácí fanoušci se mohli radovat znovu po akci Vágnera, který postupoval sám na branku, ale ještě vybídl vedle něj nabíhajícího Paška. Střelec první branky ale trestuhodně nastřelil před prázdnou brankou z vápna břevno. Vedoucí branky se ale Ledce dočkaly. K odpískání faulu po souboji na hraně pokutového území se hlavní rozhodčí dlouho neměl, nakonec ale přímý kop odpískal. Po konzultaci s asistentem ale své rozhodnutí změnil a odpískal pokutový kop, který s přehledem proměnil v 38. minutě Hoffmann. Prakticky vzápětí se ale penalta kopala i na druhé straně po faulu na Holíka, kterou sám faulovaný i ve 40. minutě proměnil. Ještě do poločasu si mohli vzít domácí vedení zpět ale hlavička z rohového kopu skončila těsně nad.

 

Vstup do druhého poločasu domácí zaspali. Po standardní situaci ve 47. minutě vyplaval na zadní tyči nikým nehlídaný Řežáb a vnějším nártem posunul balon do prázdné branky. Jak druhá půle začala, tak pokračovala i nadále. Rapid měl více ze hry, z čehož plynuly i jejich příležitosti. Táhlá střela Holíka z dálky ještě skončila těsně vedle. Když ale vysunul středem Čupalka k samostatnému úniku v 65. minutě Jandíka, tak se druhý jmenovaný nemýlil a obstaral hostům dvoubrankové vedení. Pak Rapid šance zahazoval. Konkrétně to byl nejprve Klimeš, po něm na malém vápně samotný Čupalka a když už nezasáhl Ulč, vystřelil Holík z dobré pozice do boční sítě. Vedení hosté navýšili až v 82. minutě po akci, kdy dostal míč pod sebe na penaltu Holík, který svou střelu umístil mimo dosah brankáře. Na konečných 2:6 pak upravil Votava ze třetího pokutového kopu v utkání po faulu na do vápna pronikajícího Čupalku v 86. minutě.



Ohlasy k zápasu


FK Ledce
Lukáš Ulč, hráč: Na zápas s prvním mužstvem tabulky jsme měli starosti se sestavou a chyběli nám tři hráči ze základu. I tak jsme v prvním poločase se silným soupeřem drželi krok a byli více než vyrovnaným protivníkem. Jako jeden z rozhodujících momentů zápasu vidím situaci, kdy jme neproměnili velkou šanci a mohli odskočit na 3:1. Rapid však vzápětí z přísně nařízené penalty srovnal. Ve druhé půli se již projevilo mládí a řekněme větší dravost hostujícího mužstva. Nám naopak postupně docházely síly. Soupeři gratuluji k zasloužené výhře, oceňuji výkon zkušeného Pavla Nového, který dobře organizuje obranu a zároveň hrozí ze standardních situací. Naše mužstvo bych chtěl pochválit za bojovnost a nasazení, dnes navíc asi nebylo. Zápas házíme za hlavu a těšíme se na příští kolo.

SK Rapid Plzeň B
Pavel Nový, hráč: V Ledcích jsme chtěli odčinit hroznou porážku z podzimu 0-8. To se celkem povedlo, ale výsledek se nerodil vůbec lehce. Po rychlé naší brance a dobrém začátku, domácí vývoj zápasu obrátili na 2-1. Nám pomohl vyrovnávací gól ještě do konce poločasu a potom hned branka na 2-3 ve 46. minutě. Pak už byla druhá půle, podle mého názoru, zcela v naší režii. Přidali jsme ještě tři góly a výsledek narostl až na 2-6. Na zápas okresního přeboru to byl ale oboustranně dobrý fotbal a tým kolem Martina Hoffmanna určitě zaslouží pochvalu za výkon.



Sestavy


FK Ledce
L. Ulč [-] - A. Pokorný [-] , A. Pašek [-] , J. Mentlík [-] , M. Hoffmann [-] , V. Mandaus [-] , M. Vágner ml. [-] , L. Kraček [-] , V. Kabát [-] (61. V. Svoboda [-] ) , L. Janka [-] (81. K. Helma [-] ) , J. Mareš [-] (81. L. Rabas [-] )

SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - M. Jandík [-] , P. Nový [-] , V. Fleissig [-] (46. J. Řežáb [-] ) , T. Křen [-] , M. Klimeš [-] (87. M. Lepič [-] ) , J. Holík [-] (87. F. Hrubý [-] ) , M. Votava [-] , M. Kořenek [-] , M. Čupalka [-] , M. Novák [-]

ŽK: 28. M. Hoffmann , 58. J. Mareš , 62. A. Pašek - 38. M. Novák , 44. M. Klimeš , 50. M. Kořenek , 53. M. Votava , 60. J. Holík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MAREŠ Martin - KRÁL Tomáš, RYBINSKI Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Souboj z prvních pater tabulky, očekávám dělbu bodů.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza