Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union dvakrát dorovnal ztrátu, na třetí vedení Černic už ale odpověď nenašel


Branky


15

Union se propadl tabulkou až na předposlední místo. Propad chtěl zastavit na domácím hřišti. Proti ale byly, hlavně v protiútocích, nebezpečné Černice. Hostům se podařilo tři z nich dotáhnout do gólové tečky a jelikož se Union prosadil je dvakrát, mohli hosté i s novým brankářem slavit plný bodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Union se nenachází v lichotivé situaci. Do utkání tak vlétl s vervou až takovou, že zapomněli bránit. Už ve 2. minutě prohrávali po brance Luzhetskyiho. Obdržená branka ale domácí od snahy diktovat tempo hry neodradila. Šance k jejich smůle ale končily vedle branky nebo na rukavicích zaskakujícího hráče z pole Kotěšovce. Černice ale rovněž hrozily. Rychlá tykadla ale své úniky nevyužily a tak stále platil jednobrankový rozdíl. V 19. minutě bylo srovnáno. Červeňák vyslal do úniku po křídle Stacha, který se dostal až do vápna a střelou na zadní tyč překonal Kotěšovce. Neuplynuly ani dvě minuty a hostům vrátil zpátky vedení po špatné rozehrávce domácích Oncea.

 

 

 

 

Domácí v šatně pomýšleli na bodový zisk. K tomu ale potřeboval minimálně jednou skórovat. Ona podmínka se jim podařila hned v 55. minutě. To domácí zahrávali rohový kop, který se po odrazu ocitl až u Stacha. Domácí kanonýr nastalé situace využil a s přispěním teče obránce vyrovnal. Pak se hra odehrávala spíše ve středu hřiště a když přišla zajímavá možnost bylo to spíše v hostujícím vápně. Domácí svoje možnosti nedotáhli a tak byli následně potrestáni. V 70. minutě se prosmíkl v brejkové situaci ke střele Luzhetskyi a hosté znovu vedli. Další vedení Černic v zápase už bylo definitivní, jelikož domácí hráči už potřetí odpověď na branku hostů nenašli.

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Jaroslav Malý, trenér: Na kvalitně připraveném terénu jsme chtěli na soupeře zatlačit hned od začátku, ale hned v první minutě jsme udělali chybu a inkasovali. Snažili jsme se o vyrovnání, ale žádnou šanci jsme nevyužili a soupeř neustále hrozil z protiútoků. Když se nám podařilo vyrovnat, udělali jsme chybu v rozehrávce a poločas byl 1:2. O přestávce jsme si něco řekli a druhá půlka byla v naší režii. Vyrovnali jsme a měli další příležitosti na otočení výsledku. Bohužel přišel jeden brejk a opět jsme prohrávali. Už jsme neměli sílu na vyrovnání...

TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal, trenér: Zápas jsme začali dobře. Hned na začátku jsme dali vedoucí gól. A potom naši mladí hráči šli několikrát sami na bránu, ale ani jednu šanci nevyužili. Soupeř vyrovnal, ale my jsme se z rychlé akce opět ujali vedení. Druhou půli se odehrával boj ve středu hřiště a soupeřovu střelu jsme si tečovali do vlastní brány a bylo vyrovnáno. Naštěstí se nám podařilo dát gól po rychlé akci a soupeř už nestačil vyrovnat.



Sestavy


TJ Union Plzeň
M. Haase [-] - P. Kutný [-] , V. Dziadus [-] (81. P. Tomášek [-] ) , Y. Mokhtari [-] (81. O. Cajthaml [-] ) , A. Janda [-] , J. Pachner [-] (90. A. Hořánek [-] ) , R. Červeňák [-] , L. Stach [-] , D. Kalaš [-] , O. Jakoubek [-] , J. Douša [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice B
V. Kotěšovec [-] - M. Hlaváč [-] (59. T. Engl [-] ) , D. Oncea [-] (84. J. Štěpán [-] ) , J. Kreuzman [-] (84. A. Komiš [-] ) , K. Kuncl [-] (71. V. Majerník [-] ) , P. Mastný [-] , M. Šmídl [-] , A. Luzhetskyi [-] , F. Švejda [-] , J. Nedvěd [-] (59. J. Hlaváč [-] ) , V. Motlík [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kostelník Lumír - KRÁL Tomáš, DVOŘÁK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Union už musí zabrat, bude dělba bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza