Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhý poločas mezi Smíchovem a Košutkou přinesl skvělou podívanou, ze které vyšli šťastnější domácí


Branky


15

Košutka jela na Smíchov potvrdit body proti Lhotě. Domácí naopak věřili, že konečně začnou proměňovat šance. S produktivitou jim nakonec pomohli hráči z prvního týmu, když divoký druhý poločas překlopil definitivně na stranu domácích dvě minuty před koncem Šneberger.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Smíchov začal utkání lépe. Držel míč a vytvořil si hned v úvodu šance, které ale podobně jako v minulých zápasech brankou neskončily. Následně Košutka hru vyrovnala a dokonce ve 20. minutě se jí povedlo vstřelit úvodní branku zápasu Kovaříkem. Chvilková pasáž hostů ale netrvala příliš dlouho. Smíchov hosty znovu zatlačil, ale poločasový výsledek už zůstal neměnný.

Domácí měli bleskový start. Co se jim nepovedlo v půli první, dokázali hned po příchodu z kabin. Ve 48. minutě zařidil vyrovnání Bešta. Otočku ve skóre během čtyř minut pak dokonal v 52. minutě Louda. Probíhající stav ale nevydržel dlouho. V 60. minutě si vzal slovo opět Kovařík, který zužitkoval přímý kop. Průběh nahoru dolů pokračoval dál. V 68. minutě domácí podruhé vedli. Povedenou trefu z dálky měl na svědomí Šneberger. Řada tak byla opět na Košutce. A nebyl by to zápas jako na houpačce, kdyby další míč neskončil právě v domácí svatyni. V 86. minutě se podobně pěkně jako Šneberger trefil Adam. Struhující druhý poločas tímto ale neskončil. Hosté si totiž v 88. minutě nepohlídali Šnebergera, který se dostal k další střele, která díky jednomu z hostujících obránců skončila až v síti. Na čtvrtou branku už Košutka odpověď nenašla.



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Václav Duspiva, hráč: První půli jsme standardně byli na míči a snažili se tvořit hru, šance jsme ale opět nedokázali řešit dobře a Košutka naopak prakticky z jediné střely na branku šla do vedení. Ve druhé půli to bylo jak na houpačce. My jsme nejprve rychle strhli vedení na svou stranu góly brankáře Áčka Bešty a dorostence Loudy. Hosté odpověděli z přímáku. Šnéba pak zase vrátil krásnou ranou z dálky vedení nám. Hosté chvíli před koncem taky krásnou střelou zas srovnali. Na další ránu Šnéby, kterou si srazil obránce do branky, naštěstí již zareagovat nedokázali a my tak mohli připsat 3 body.

TJ Košutka Plzeň B
Zdeněk Hladík, trenér: Na hřiště Smíchova jsme přijeli s odhodláním potvrdit tři body z minulého kola. Domácí posíleni několika hráči Á-týmu začali utkání lépe a vytvořili si několik slibných příležitostí. Cca od desáté minuty jsme naopak byli lepším týmem my, což vedlo k úvodní brance utkání. Po úvodní brance nás domácí znovu zatlačili a byli jsme rádi za poločasový výsledek. Do druhé půle domácí vlétli jako uragán a otočili skóre ve svůj prospěch. Vcelku zaslouženě jsme pak vyrovnali a hra se přelévala z jedné strany na druhou. Domácí pak z hranice velkého vápna vsítili krásnou třetí branku, my jsme se hnali za vyrovnáním, což se povedlo čtyři minuty před koncem neméně krásnou brankou hostujícího Adama. Bohužel jsme si tento stav nepohlídali a domácí vsítili čtvrtou branku, na kterou jsme již nedokázali odpovědět. Utkání hrané ve slušném tempu by slušela remíza, ale domácí byli tentokrát šťastnějším týmem.



Sestavy


SK Smíchov Plzeň
A. Pretl [-] - V. Marushchak [-] (46. J. Jaroš [-] ) , D. Tobrman [-] (76. M. Voloshchuk [-] ) , R. Ismailov [-] (46. V. Bešta [-] ) , J. Louda [-] , A. Zikmund [-] , D. Hranáč [-] (60. J. Šneberger [-] ) , M. Strejc [-] , D. Rada [-] , V. Duspiva [-] , S. Šťastný [-] (46. M. Řehoř [-] )

TJ Košutka Plzeň B
L. Vicenda [-] - K. Liška [-] , A. Kirilov [-] , L. Kovařík [-] (84. T. Ježek [-] ) , D. Adam [-] , J. Kastl [-] , M. Šmíd [-] (63. M. Pok [-] ) , J. Lhoták [-] (46. P. Sobotka [-] ) , T. Ivankiv [-] (46. J. Chaloupka [-] ) , M. Langmajer [-] , M. Vokáč [-] (63. S. Tázler [-] )

Počet diváků: 69. Rozhodčí: Schingler Milan - ŠPELINA Jan, HODINA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Košutka vezme 3 body, ale nebude to mít vůbec jednoduchý.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích