5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 17:00

25.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlíchov hrající bez vyloučeného Schulze na Slivenec nestačil a dostal 5 branek


Branky


8. O. Míča , 31. D. Pankuch (p.) , 54. P. Vytiska , 77. O. Adamík , 84. T. Adamec
6

Slivenec je po změně trenéra na dobré vlně a postupně stoupá tabulkou vzhůru. Nejinak tomu je však u Zlíchova, který rovněž v posledních kole hraje pěkný fotbal. Možná proto jsou také tyto dva týmy sousedi v tabulce a diváci si mohli slibovat pěknou podívanou. 

Ta skutečně pěkná byla, protože diváci viděli 5 branek, jednu penaltu, krásný gól z 35 metrů a jednu červenou kartu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

Slivenec do utkání vstoupil náramně a v 8. minutě se dostal do vedení. Předcházela tomu rychlá akce po levé straně, následně dobrý centr Dávida Pankucha, který hlavou zakončil Ondřej Míča a poprvé v utkání překonal Jana Žežulku v brance.

V 31. minutě pronikl do vápna hostí Josef Maršálek a byl faulován. Nařízený pokutový kop bezpečně proměnil do horního rohu branky Dávid Pankuch.

5 minut před koncem prvního poločasu viděl červenou kartu hostující Ken Schulz a hosty čekala těžká druhá půle.

2. poločas

9 minut po začátku druhého poločasu lovil Žežulka míč ze sítě potřetí. To když se po kombinaci ve středu hřiště a rychlém přenesení na levou stranu píchnutím míče kolem brankáře prosadil Patrik Vytiska.

77. minuta a diváky dostal do varu krásnou střelou Ondřej Adamík. Balón se k němu odrazil a on ho z halfvoleje napálil do pravého rohu branky z 35 metrů! Krásný gól.

Na konečných 5:0 uzavřel 6 minut před koncem rovněž z halfvoleje Tomáš Adamec, který se z hranice vápna trefil k levé tyči Žežulkovi branky.



Ohlasy k zápasu


AFK Slivenec
Aleš Mayer - trenér: Dnes jsme chtěli potvrdit výhru z minulého týdne. Od začátku zápasu jsme předváděli dobrý výkon, to nám vydrželo po celý zápas. Týmový výkon na kterém pracujeme každý trénink. Hráči si pochvalu zaslouží.




Sestavy


AFK Slivenec
J. Mužík [-] - O. Adamík [-] , V. Zdražil [-] (81. T. Adamec [-] ) , P. Vytiska [-] (81. J. Kraus [-] ) , R. Starec [-] , A. Rozman [-] (73. J. Vávra [-] ) , D. Vasylčuk [-] , L. Kácovský [-] , J. Maršálek [-] (64. P. Novák [-] ) , O. Míča [-] (73. V. Dušek [-] ) , D. Pankuch [-]

FK Zlíchov 1914
J. Žežulka [-] - O. Halbich [-] , J. Chochola [-] , Š. Vošta [-] , L. Chalupa [-] (81. F. Handl [-] ) , J. Šrédl [-] , T. Wolf [-] , D. Boubín [-] , A. Beneš [-] (73. J. Koláček [-] ) , K. Schulz [-] , . Selyvonenko [-]

ČK: 40. K. Schulz .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TEREBA Daniel - GOTTHARD Vojtěch, TOMAN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Jan Pánek
Tip experta: výhra domácích

Slivenec jde za záchranou všemi možnými způsoby. Kácovský vyřadí ze hry minimálně jednoho hráče Zlíchova a domácí zvítězí vyšším rozdílem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích