Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 17:00

27.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO, FOTO: Cholupice na výhru z minulého kola nenavázaly a před vlastními fanoušky na Zbraslav nestačily


Branky


7

Cholupice chtěly doma před vlastními fanoušky navázat na úspěch z minulého kola, kdy porazily Zlíchov. Nyní přivítaly Zbraslav, která měla před zápasem na kontě stejně bodů jako Cholupice a očekával se vyrovnaný boj. Penalta pro Zbraslav v úvodu utkání určila směr zápasu a do poločasu ještě Zbraslav přidala další dvě branky. Utkání skončilo 4:1 pro Zbraslav a ta odskočila do klidného středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

Do utkání vstoupila lépe Zbraslav. K první šanci se po tresném kopu dostal Ondřej Sedláček, ale Tomáš Hanslík jeho pokus lapil.

Zbraslav kopala po čtvrthodině rohový kop, který Hanslík vyrazil. K dorážce se snažil prodrat Jiří Smejkal, ale byl nešťastně zasažen kopačkou Tomáše Ulihracha do hlavy a rozhodčímu Pavlu Maslovovi nezbylo nic jiného, než nařídit pokutový kop. K tomu se postavil Ondřej Sedláček a tvrdou ranou Hanslíka prostřelil. Ten však nebyl daleko od vyražení balónu.

O 3 minuty později dostal Ondřej Sedláček přihrávku do vápna z pravé strany a přízemní křižnou střelou  navýšil vedení Zbraslavi na 2:0.

Do největší šance Cholupic se dostal Marek Benda, ale hlavou přestřelil.

Ve 27. minutě to bylo již 3:0, když se po rohovém kopu hlavou prosadil Šimon Hrubý.

2. poločas

Po změně stran mohly Cholupice snížit, ale přihrávka střídajícího Michala Knebla proletěla malým vápnem a následnou střelu Štěpána Hrazdíry z branové čáry vykopl Václav Doubek.

V 53. minutě zahrával Ondřej Sedláček trestný kop, který nádherně posadil na hlavu Šimonovi Hrubému a ten se nemýlil. 4:0.

Navýšit vedení mohl v další šanci Šimon Hrubý, ale Hanslík jeho šanci lapil.

Cholupice mohly odpovědět z kopačky Daniela Adamopulose, který se dostal k dorážce po nejistém zákroku Tomáše Brože, ale z blízkosti trefil jen břevno.

Byl to však právě aktivní Adamopulos, který se postaral v 79. minutě o snížení. Po krásném vysunutí Polákem se do šance dostal Michal Knebl, který přihrávkou na malé vápno našel Daniela Adamopulose, který střelou do protipohybu nedal Brožovi šanci.

Vzhledem k tomu, že další branka v utkání nepadla zvítězila Zbraslav 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Cholupice
Aleš Burda - trenér: V zápase o 6 bodů jsme na domácím hřišti přivítali Zbraslav. Soupeře, který je v podobné situaci jako my. Zápas jsme absolutně nezvládli. Po naprosto tragickém prvním poločase přišlo po přestávce zlepšení, nicméně 3 gólové manko bylo těžké dohnat a Zbraslav hrála to co potřebovala a dotáhla zápas do vítězného konce. Omlouvám se všem věrným fanouškům cholupické kopané za to, co museli protrpět a vidět zejména v prvním poločase a slibuji, že toto už se nikdy nebude opakovat. Nechci střílet do vlastních řad, nicméně i přes to, že někteří moji svěřenci si myslí pravý opak, tak takhle se fotbal hrát nedá. Ani o sestup, ani o postup a ani na žádné jiné úrovni. Další komentář není potřeba. V týdnu poctivě potrénujeme a pojedeme si pro tří body na hříště Praha 1999.




Sestavy


TJ Sokol Cholupice
T. Hanslík [-] - M. Šrámek [-] , Š. hrazdíra [-] , L. Chaloupka [-] (46. M. Knebl [-] ) , D. Adamopulos [-] , J. Polák [-] , M. Benda [-] (70. D. Čemus [-] ) , T. Ulihrach [-] , L. Srba [-] , F. Janoušek [-] , O. Plíšek [-] (61. A. Tročil [-] )

SK Zbraslav
T. Brož [-] - J. Smejkal [-] , R. Souček [-] , D. Konečný [-] - J. Mandlík [-] , F. Kotě [-] , F. Čumpelík [-] , Š. Hrubý [-] , V. Doubek [-] - V. Vodička [-] , O. Sedláček [-] (82. L. Kovacs [-] ) -

ŽK: 84. L. Srba , 89. F. Janoušek - 85. Š. Hrubý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MASLOV Pavel - NEBÁZNIVÝ Jan, FIALA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Praha

Expert: Aleš Burda
Tip experta: výhra domácích

Tady mi nevelí nic jiného než tipovat vítězství domácích. Vzhledem k absencím si myslím, že to bude bojovné utkání, ale pevně věřím, že ho zvládneme a těsně doma vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích