Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 10:15

26.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libuš v utkání vedla, bohužel ve druhém poločase úřadoval Doležel a Radotín zvítězil


Branky


6

Radotín v minulém kole předvedl bojovný výkon na hřišti prvních Kbel, kde bohužel padl a tak si na svém domácím hřišti chtěl spravit chuť proti předposlední Libuši.

Vypadalo to jako jednoduchý úkol, ale Libuš šla do vedení jako první a Radotín vyrovnával až 7 minut před koncem prvního poločasu. Gólově tentokrát domácím nepomohl Leo Bužík, kterého tak v tabulce střelců předstihl Martin Ondruš, ale domácí to mrzet nemuselo. Nahradil ho dvougólový Doležel a Radotín zvítězil 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

Libuš moc dobře věděla o síle Radotína, navíc na jeho domácím hřišti. Proto hrála ze zabezpečené obrany a spoléhala na rychlé protiútoky.

Ve 12. minutě jí jeden takový vyšel, když se po úniku prosadil poprvé v ročníku třiatřicetiletý Petr Gutheis a Libuš šla do vedení.

Domácí se snažili držet balón, vytvářet si šance, ale Pavla Kocourka v brance se jim nedařilo překonat.

Naopak hosté mohli navýšit vedení, když to zkoušeli střelou z větší vzdálenosti na vyběhnuvšího Müllera, toho však zachránilo břevno.

Domácí se vyrovnání dočkali 7 minut před koncem prvního poločasu, kdy se prosadil Petr Ježdík.

2. poločas

Do druhé půle vstoupili domácí ještě aktivněji a bylo vidět, že v utkání chtějí vyhrát. Šance se jim však nedařilo proměňovat.

V 52. minutě otočil skóre na stranu domácích Jiří Doležel. Stejný hráč se prosadil i v minutě 84. a přidal tak svou 6 branku v ročníku v dresu Radotína. Jinak jich má na kontě letos celkem 17, ale na podzim ještě střílel v dresu Újezdu Praha 4.

Libuš ještě v nastaveném čase 2x inkasovala z kopaček Ondřeje Kulíška a Jakuba Pavla a utkání tak nakonec skončilo výhrou Radotína 5:1.



Ohlasy k zápasu


SC Radotín
Petr Procházka - trenér: Vítězství 5:1, které mělo být určitě větším rozdílem. Bohužel jsme nedávali góly jak v první půli, tak v druhé půli. Některé úplně jasné, ale zaplať pán bůh za vítězství. První poločas byl trošku chaotický v tom, že Libuš ze zavřené obrany vyrážela k rychlým protiútokům. Díky jednomu ve 12. minutě se dostaly po gólu Gutheise do vedení. Poté měli další šanci na navýšení vedení, kdy z dálky zkusili přelobovat našeho golmana a trefili břevno, ale myslím si, že v první půli jsme měli vyhrát třeba 3:1 na šance. Ve druhé půli přišel zlepšený výkon z naší strany, větší touha po vítězství a dát góly. Myslím si, že to bylo zasloužené vítězství.




Sestavy


SC Radotín
J. Müller [-] (46. J. Kendík [-] ) - L. Bužík [-] , J. Pavel [-] , D. Bureš [-] , O. Suchan [-] , R. Skopový [-] (51. V. Ježdík [-] ) , P. Ježdík [-] , O. Kulíšek [-] , J. Přaslička [-] , J. Doležel [-] (91. D. Hollý [-] ) , J. Ježdík [-] (76. J. Tyburec [-] )

SK Libuš
P. Kocourek [-] - V. Dorazil [-] , S. Lebl [-] (56. B. Chum [-] ) , J. Sobotka [-] (88. J. Maršík [-] ) , P. Gutheis [-] , D. Růžička [-] , O. Nekola [-] (68. M. Pištora [-] ) , O. Beneš [-] , M. Stuchlík [-] (56. K. Davizi [-] ) , Š. Calta [-] , M. Šupina [-]

ŽK: 40. J. Pavel , 65. L. Bužík - 20. M. Stuchlík , 67. O. Nekola .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: CHRENKO Pavel - BELEI Raphael, MASLOV Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Praha

Expert: Jiří Klečka
Tip experta: výhra domácích

Doma téměř neporazitelný Radotín, v čele se svým kanonýrem Leem porazí Libuš. I když Libuš vždy prohrála těsně, tentokrát bude výsledek jednoznačnější.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích