3:1
(1:0)
57. T. Nosek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2024 17:00

26.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sváteční utkání týmů z opačných koutů tabulky ovládli Raptors, ale s Bohnicemi to neměli snadné


Branky


20. C. Skilling , 90. J. Howe , 98. M. Houdek - 57. T. Nosek
5

V Den Vítězství přivítali druzí Raptors poslední Bohnice. Utkání hrané nikoliv o víkendu, ale ve středu nebylo pro Raptors vůbec jednoduché a Bohnice jim nic nedali zadarmo. Raptors mají nyní hodně nabitý program, jelikož kromě A třídy hraji i Fenix Cup, který v rozhovoru s hráčem kola popisoval Michael Richard James Houdek.

Ten se dnes celkem nepřekvapivě znovu prosadil, ale až v 96. minutě. Utkání totiž bylo vyrovnané až do poslední minuty, kdy o vítězství favorita rozhodl Justin Howe a i přes bojovný výkon si Bohnice neodvezly ze Zličína ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

Do branky Slovanu Bohnice se stejně jako v minulém kola postavil veterán 45 letý Jiří Klečka a od začátku byl v permanenci. Hráči Raptors byli od začátku hodně na balonu a drželi Bohnice pod neustálým tlakem. Naděje Bohnic však držel skvělými zákroky právě Jiří Klečka.

Ve 20. minutě však poprvé kapituloval, když Raptors vhazovali aut, který propadl až do vápna a James Skilling se prosadil střelou na přední tyč.

Bohnice se spoléhaly na rychlé brejky, ale často zkazily finální přihrávku.

Do největší šance hostí se v prvním poločase dostal Yoni Girardey, který po standartce hlavičkoval těsně vedle branky, kterou dnes hájil Zach Banzon.

Vzhledem k tomu, že veškeré další šance domácích Klečka zlikvidoval, šlo se do kabin za stavu 1:0.

2. poločas

Ve druhém poločase se hra vyrovnala, ale Raptors měli stále tlak a Klečka se v brance rozhodně ani v druhém poločase nenudil.

V 57. minutě hosté konečně využili svůj brejk, kdy střílený centr před branku zakončil gólově Tomáš Nosek.

Nejzásadnější moment utkání přišel až v poslední minutě základní hrací doby. Raptors se dostali k zakončení, které Klečka vytěsnil na rohový kop. Rozhodčí však ukázal, že se bude odkopávat od branky, ale Jiří Klečka se sportovně přiznal ke svému zásahu a Raptors měli k dispozici rohový kop. Ten se hostům podařilo odvrátit, ale k tomuto odraženému míči se dostali Raptors a střela letící vedle trefila Michaela Howa, který překonal bezmocného brankáře hostí.

Poté už se Bohnice hnaly za vyrovnáním, ale z brejku je v 96. minutě potrestal Michael Richard James Houdek.

Bohnice sahaly po bodu, ale bohužel ani tentokrát to i přes bojovný výkon nevyšlo a zůstávají na poslední příčce tabulky.



Sestavy


Prague Raptors Football Club
Z. Banzon [-] - G. Paling [-] , J. Howe [-] , D. Erakovič [-] , M. Scherer [-] (46. A. Mc [-] ) - . Cabranes [-] , M. Houdek [-] - D. Tarasenko [-] (63. C. O´Dowd [-] ) , A. Lopez [-] (63. D. Bieliaiev [-] ) , A. Rizzi [-] (63. J. Sarkisyan [-] ) , C. Skilling [-] (95. A. Bém [-] )

TJ Slovan Bohnice
J. Klečka [-] - J. Kalvas [-] , M. Šebesta [-] , A. Šrut [-] (86. M. Šomšák [-] ) , L. Rutta [-] (61. F. Klečka [-] ) , A. Šoustal [-] (61. K. Šlapák [-] ) , T. Nosek [-] , Y. Girardey [-] , J. Cunningham [-] , O. Kulovaný [-] , L. Turek [-] (76. M. Šimpach [-] )

ŽK: 92. J. Sarkisyan , 96. G. Paling - 46. L. Rutta .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: CÍSAŘ Lukáš - EISELT Otakar, CHRENKO Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Jiří Klečka
Tip experta: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích