Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 10:45

26.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Martinák dal hattrick během 11 minut a Uhelné Sklady v pozměněné sestavě nestačily na Modřany


5

Sobotní dopoledne nabídlo souboj sousedů z tabulky. Sedmé Modřany přivítaly na domácím hřišti šesté Uhelné Sklady. 

Tento zápas přinesl zajímavý souboj a diváci viděli hodně branek. Modřany zvítězily a bodů mají nyní stejně jako Uhelné Sklady. Ty alespoň může těšit, že Martin Ondruš se prosadil 2x, má na svém kontě 28 branek a vrátil se do čela tabulky střelců před Lea Bužíka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

Hosté přijeli v pozměněné sestavě a chtěli hrát ze zabezpečené obrany a nikam se nehnat.

Ze začátku jim to vycházelo a po čtvrthodině hry se Martin Ondruš ve velkém vápně uvolnil přes dva hráče a přízemní střelou na zadní tyč překonal Marka Ďuriníka v brance.

O 5 minut později však bylo vyrovnáno, když se za domácí prosadil Martin Vošta a do kabin se šlo za stavu 1:1.

2. poločas

Vstup do druhého poločasu vyšel jednoznačně lépe domácím, kteří se prosadili hned z první akce, když hosté špatně okopli míč a z velkého vápna se prosadil Jan Pánek.

Následně přišly chvíle domácího Luboše Martináka, který se po akcích ze stran prosadil umístěnými střelami z vápna k tyči hned 3x za sebou a hattrick zkompletoval během 11 minut.

 Poslední branka domácích přišla v minutě 85., kdy domácí odkopli balon za kterým vyběhl brankář hostí Tomáš Beneš, avšak svým odkopem trefil jen Stanislava Rosendorfa, který již s balónem doběhl až do odkryté branky. 

O dvě minuty později se za hosty podruhé v utkání prosadil Martin Ondruš, když trefil balón z voleje na zadní tyč pod břevno. Hezký gól, který však už prohru Uhelných Skladů neodvrátil.



Ohlasy k zápasu



SK Uhelné sklady Praha
Luboš Vondra - trenér: Přijeli jsme v dosti pozměněné sestavě a chtěli jsme udělat taktiku, že budeme hrát bezpečně zezadu, budeme trpěliví, nikam nevyrážet a hrát v bloku. 15 minut se nám to dařilo, dostali jsme se do vedení, kdy Ondruš dával na 1:0. Domácí hráli bojovný fotbal, kdy se vzadu s tím nepárali a z jedničky balón odkopli a vpředu bojovali o každý balón. Poté co jsme se dostali do vedení jsme si mysleli, že to půjde samo a začali jsme vymýšlet věci, které jsme si neřekli a po chybě jsme dostali gól na 1:1. Poločas byl 1:1 a sám jsem v šoku, protože než jsem stačil natočit do lahví vodu na druhý poločas a vyjít z kabiny, tak jsme prohrávali, což byla 46. minuta a my neokopli balón ve velkém vápně. Následovaly další individuální chyby a utkání jsme naprosto nezvládli a domácí vyhráli zaslouženě, kdy chodili do otevřené obrany a u nás byla znát velká absence hráčů. Ti hráči, kteří byli na hřišti, tak se s tím nepoprali, tak jak jsme od nich očekávali. Utkání jsme prohráli naprosto samozřejmě a domácím můžeme jen pogratulovat, protože nám dali 6 gólů a oplatili nám porážku od nás.



Sestavy


SK Modřany
M. Ďuriník [-] - M. Horňáček [-] (74. J. Capouch [-] ) , V. Lenert [-] , O. Toman [-] (70. S. Rosendorf [-] ) , J. Šíma [-] , M. Šídlo [-] , L. Martinák [-] , J. Pánek [-] , J. Marek [-] (74. L. Skalický [-] ) , J. Flídr [-] , M. Vošta [-]

SK Uhelné sklady Praha
T. Beneš [-] - M. Ondruš [-] , M. Drozd [-] , J. Lacina [-] , O. Jireček [-] , J. Lukáš [-] , V. Šulc [-] , D. Vrchota [-] , O. Školud [-] (74. A. Ibragim [-] ) , J. Procházka [-] , F. Maštera [-] (74. P. Šístek [-] )

ŽK: 68. O. Toman - 18. J. Lukáš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PLZÁK Jakub - MORÁVEK Jiří, PLECITÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Jiří Klečka
Tip experta: výhra domácích

Utkání bude nejspíš bohaté na góly, ale domácí si vítězství vzít nenechají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza