Hrádek na jaře stále bez ztráty bodu


Branky


14

 V Hrádku se hrálo velmi pohledné a zajímavé utkání. Souboj mezi týmy z čela tabulky bavil početnou diváckou kulisu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se hra přelévala na obou tsranách a šance střídala šanci. Byly k vidění krásné akce na jedné i druhé straně. Oba týmy byly dobře naladěné takže v zápase nechyběly ani momenty při kterých se mohlo červenat. Za Hrádek dva zákroky na Krenželoka (B. Borski a F. Martynek). Úvodní branka padla do sítě domácích, kdy po krásné nahrávce J. Kopera za obranu Josef Krenželok hezkou střelou z voleje přesně trefil k tyči. Vzápětí ještě Krenželok hlavou centr na první tyči liznul jen vlasy a tak domácí brankář David Stach chytil merunu do náruče.

Ve druhé půli se obraz hry změnil. Nabuzení domácí v 63. minutě srovnali na 1:1. J. Krenželok mohl být rád, že neobdržel červenou karty když protestoval proti uznání branky, která padla dle jeho názoru z ofsajdové situace a strčil do pomezního sudího. Domácí hráli výborně a zahodili další dvě jasné příležitosti k navýšení skóre. Bukovec jakoby se ze hřiště vypařil. Po čtvrthodině hry se však hosté dostali do gólovky, ale hostující kapitán Malyjurek nepřelstil hrádeckého brankáře. A tak po úniky Hrádku po  kraji a zpětné přihrávce dostal domácí do vedení 2:1 Bogdan Borski. V 79. minutě přidal definitivní razítko na vítězství Hrádku kanonýr Bogdan Borski. Hrádek drží jarní sérii bez ztráty bodu a tlačí se na vedoucí Janovice, na které má utkání k dobru.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hrádek
Petr Čmiel, vedoucí družstva: Bukovec je skvělý mančaft. Přišlo hodně diváků, byla plná tribuna. Myslím, že jsme byli v prvním poločase mírně lepší. Bohužel jsme neměli dobrou koncovku. Bukovec ale taky hrozil. Možná by byla spravedlivější remíza. Ve druhé půli jsme převzali iniciativu. Tam jsme byli lepší. Po třetí brance jsme získali potřebný klid a pohlídali si to. Nakonec pro nás zasloužená výhra.

TJ Beskyd Bukovec
Josef Krenželok, hráč: velmi dobré utkání z obou stran v okresním přeboru. Zápas se musel líbit všem, hrálo se ve velkém tempu a ještě ve větším nasazení. První poločas vyrovnaný, začátek druhé půle ve všem lepší Hrádek. Bohužel pro nás se zápas zlomil i díky chybě pomezního, což je škoda, protože Hrádek měl do te doby dost šanci na vyrovnání. I tak jsme mohli rozhodnout my, ale tentokrat jsme i my zklamali a tak domácí rozhodli dvěmi góly do otevřenější obrany. Naše kluky bych rad vyzdvihl hráli dobře, taktéž i kvalitního soupeře z Hrádku. Velmi dobre utkání, které věřím nejen mě bavilo.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: POVAŽAN Marek - POKORNÝ Tomáš, POKLUDA Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Štěpán Navrátík

Expert: Michal Franiok
Tip experta: remíza

Tam může být překvapení. Tam to může být vyhecované. Kluci se znají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích